Un nou cuplu prinde contur în casa Mireasa: Aron și Elena! „Sunt atrasă fizic de tine”

 

Totul evoluează cu repeziciune între Aron și Elena. Concurentul spune însă că nu vrea să se mai grăbească după relația ratată cu Alexandra.

 

Într-o discuție cu Andrei, Aron își deschidea sufletul și spunea cu privire la Elena: E o fată super-faină, e deșteaptă, cuminte, foarte open-mind. Vreau să aștept după petrecerea asta”. Era sfătuit de prietenul său să se grăbească, să nu mai calculeze atât.  La petrecerea de sâmbătă seara, Aron a încercat să se apropie mai mult de Elena. Concurenta este destul de directă în convorbirea cu Aron. După mai multe discuții, apropierea dintrei ei este din ce în ce mai tandră.

 

Elena a fost extrem de directă: Dacă ești cuplu, te săruți în direct și te anunți cuplu. Pentru mine atracția fizică nu e totul, vreau și cunoaștere. Mie îmi place să fiu directă: eu îmi doresc să te cunosc, pentru că sunt atrasă fizic de tine. Și e clar, se simte chimia dintre noi. Când te-am văzut chiar m-am luminat la față. Îmi arăți o parte a ta pe care nu o arăți tuturor. Sincer, încă mai am ceva rețineri să fac ceea ce simt. Chiar mă simt foarte bine cu tine, ești primul bărbat care se comportă așa cu mine. Știi, e sentimentul acela de vrei să dureze pentru totdeauna”.

 

Aron i-a transmis ce își dorește: „Vreau o relație deschisă, în care să avem spațiu”. Iar la Capricii, după episodul eșuat cu Alexandra, concurentul a spus că nu vrea să ardă etapele cunoașterii:  „Suntem într-o cunoaștere. M-am mai grăbit o dată și nu repet greșeala”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest