Un nou scandal în casa Mireasa! „Cine vrea să facă circ, o să-i ofer circul pe care și-l dorește”

 

Între Ada și Valentin a izbucnit un conflict spontan. Cei doi au ajuns să-și arunce vorbe grele.

 

Conflictele se țin lanț în casa Mireasa, iar în prim-plan pare a fi cuplul format de Gabriela și Valentin. După ce a fost îndepărtată de fetele din concurs, Gabriela s-a refugiat doar în brațele lui Valentin. Dar concurentul a deschis un alt front de luptă, de această data cu Ada. Tensiunile sunt mari, dar totuși, scandalul pare să fi izbucnit din nimic.

 

În opinia Adei, cearta a pornit de la o replică a lui Valentin, care a spus, la un moment dat, că în casă sunt numai băieți. „Ne-am luat de la faptul că Valentin a afirmat în emisiune că nu sunt femei și sunt bărbați în casă, adică noi suntem bărbați. Nu interveneam dacă nu era vorba de o casă sau de o parte din casă în care sunt numai femei și în care totuși ne respectăm, chiar și așa cum ne consideră el sau ne consideră ceilalți. Am intervenit atunci, pentru că nu mi s-a părut drept față de noi să ne numească așa”, a spus concurenta.

 

De partea cealaltă, Valentin s-a justificat spunând că replica sa le-a vizat pe Miruna și Raluca, două dintre concurentele cu care partenera lui nu se înțelege. Băiatul pare însă dispus să facă față unui război de anduranță: „Nu am spus asta, am spus strict de situația care a fost cu Miruna și Raluca. Cine vrea să facă circ, o să-i ofer circul pe care și-l dorește. Eu am încercat să-mi văd de treaba mea, în continuare voi încerca să fac asta, doar că în momentul în care se spune ceva rău la adresa mea sau despre mine, voi face ceea ce se cere”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest