Valentin a încălcat regulile din casa Mireasa! Ce decizie au luat concurenții!

 

După o ceartă cu Alina, Vali nu a mai ținut cont de nimic și a ieșit din casa Mireasa. Ceilalți competitori au avut de ales între trei pedepse.

 

O discuție în glumă între Valentin și Alina a degenerat într-o ceartă în toată regula! După vizionarea materialului spiritele s-au încins și mai tare, iar Valentin a luat decizia de a părăsi casa Mireasa, adică de a trece dincolo de gard, fapt ce a însemnat o încălcare a regulilor emisiunii.

 

De le o joacă, conflictul a căpătat proporții incredibile. Alina i-a reproșat partenerului ei: Tu mi-ai dat un pumn, și tot tu te superi? Și mă pui pe mine în situația să te caut. Tu, ca bărbat, îmi faci așa și apoi îmi zici mie nu mă jigni? Păi tu ești bărbat. Nu taci, atunci vorbește doar în șoaptă. Tu, vorbești cu mine de căsătorie și tu nu vorbești cu mine cu zilele. Dacă eu vorbesc cu tine, tu 3 zile mă cerți. Dacă este cum vreau eu, eu în momentul acesta nu vreau să vorbesc. Eu, în momentul acesta sufăr de lipsă de liniște”.

 

Valentin a replicat: „Relația asta se distanțează cu zilele, pentru că tu suferi de șmecherie. Ți-am zis o mie de chestii în trei luni, pe care nu le-am făcut cu nimeni”. Apoi, nu s-a mai controlat și a trecut de gardul casei Mireasa, făcând-o deliberat, știind că încalcă regulamentul.   

 

Simona Gherghe a explicat ce urmează să se întâmple:

„Poarta e ca o linie imaginară între ce se întâmplă în casa Mireasa și dincolo. Cine încalcă această graniță este sancționat. De daca asta, voi, cei din casă, veți stabili sancțiunea lui Valentin. Aveți 3 variante pe care le puteți alege:

  1. Valentin e descalificat în acest moment și va părăsi casa Mireasa
  2. Ușile se închid astăzi, la ora 17:00 și vreme de o săptămână nu se vor mai deschide
  3. Începând de astăzi până pe 22 mai n-o să mai primiți nici un cadou din partea nimănui”

 

Elena a fost singura care a votat varianta 1, fiind convinsă că pentru ce a făcut, Valentin trebuie să părăsească întrecerea. Au fost 6 voturi pentru cea de-a doua variantă, în vreme ce majoritatea celor din casă au votat ca până la data de 22 mai să nu mai aibă parte de cadouri din afară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest