Valentin a plecat din emisiune! Următorul la rând este Sese!

 

Alina s-a trezit fără logodnic lângă ea. Concurentul a trebuit să plece de urgență la Timișoara.

 

Situație fără precedent în casa Mireasa! Alinei i-a dispărut logodnicul de lângă ea. După numeroase certuri și împăcări, concurenta a fost extrem de surprinsă când toată lumea a venit la Capriciile Iubirii, mai puțin Valentin: „Eu sunt bine, dar nu știu unde-i bărbatul meu!”

 

Misterul dispariției intempestive a lui Vali a fost repede elucidat de Simona Gherghe, care nu a dorit să o țină prea mult în tensiune pe concurentă. Prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii a spus că Valentin a fost nevoit să se întoarcă de urgență la Timișoara dintr-un motiv aparent banal: îi expirase buletinul. Iar Sese va trebui să ajungă tot val-vârtej, zilele următoare, la Botoșani.

 

„Știți foarte bine cu toții că suntem pe ultima sută de metri a emisiunii, ne apropiem de finală, iar colegii mei au luat toate actele la puricat. Nu știm cine se va căsători și cine nu, dar noi ne facem datoria. Valentin avea buletinul expirat. Valentin e la Timișoara, se duce și se întoarce. Deci se întoarce azi. Nu are telefon, nu are nimic. O să urmeze Sese, vei face același lucru până la Botoșani”, a explicat Simona Gherghe absența concurentului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest