Valentin de la Mireasa n-ar lăsa-o pe Gabriela să ia masa cu colegii de serviciu: „Nu am fost pus în situații d-astea”

 

Se observă primele urme de gelozie în relația dintre Valentin și Gabriela. Concurentului nu i-a picat bine când fata i-a spus că mănâncă împreună cu colegii de la serviciu.

 

La „Proba cătușelor”, Gabriela și Valentin au discutat despre relația lor. Chiar dacă aceștia par îndrăgostiți până peste cap, concurentul dă semne vizibile de gelozie. Acesta i-a transmis partenerei lui că nu este de acord ca ea să ia prânzul împreună cu colegii de serviciu.

„O să mă iubești mult. Nu o să ai cum să mănânci … doar pe mine o să mă vezi”, a susținut Valentin în cadrul unei discuții în care cei doi parcă și-au testat limitele geloziei. Băiatul a spus că iubita lui nu are de ce să se supere dacă el mai salută vreo fată, dar i-a transmis acesteia că nu este de acord să o suprindă împreună cu colegii de serviciu la masă, ci doar cu colegele.  

 

„Simt că și el este îndrăgostit, dar îi este greu să spună. Eu cred că sunt mulți împotriva noastră. În momentul de față, cea mai bună conexiune o am cu Deni, iar cu mamele comunic. La băieți este o energie mult mai bună decât la noi”, a spus concurenta.

 

La Capricii, Valentin a mai cedat teren și a retezat din pretenții, după ce inclusiv prezentatoarea show-ului matrimonial de la Antena Stars a mărturisit că și echipa care produce emisiunea mănâncă împreună, că nu se separă băieții cu fetele atunci când iau masa. „Dacă este vorba de un coleg, doi, maxim, poate să mănânce cu ei. Eu personal nu am fost pus în situații d-astea”, a fost concluzia concurentului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest