Valentin, decis să rupă relația cu Alina: „A stat cu logodnica! O să punem punct”

 

Concurentul îi reproșează proapetei logodnice că petrece mai mult timp cu Yana decât cu el. Drept urmare nu a băgat-o în seamă de ziua ei!

 

Alina a trăit o experiență mai degrabă nefericită prima dată când și-a serbat ziua de naștere alături de Valentin. Logodnicul de câteva zile a ignorat-o în repetate rânduri, reproșându-i acesteia că a petrecut mai mult timp cu Yana decât cu el. Invidios pe relația de prietenie dintre Alina și Yana, simțindu-se pe locul 2, Vali i-a stricat tot cheful de ziua ei Alinei. În plus, i-a strigat logodnicei câte face pentru ea!

 

Valentin și-a început astfel tirada: „Cum pana mea să te gândești că aș căuta motive de ceartă la două zile după ce te-am cerut de nevastă, în timp ce căutam cadouri pentru tine, să își fac surprize, să te fac fericită. Ai preferat să te gândești că sunt gunoi în fața ta. Și îmi spui că te-ai săturat, la tot ce am făcut pentru tine. Toată duminica în care n-am putut să schițez un zâmbet, tu ai ales altă „logodnică”. M-a durut faptul că toată ziua te-ai bucurat, n-ai ales să fii lângă mine. Mă tratezi cu scârba asta”.

 

Alina s-a arătat vizibil deranjată de atitudinea logodnicului: Mi s-a luat. Ieri a fost ziua mea, nu mi-ai spus La mulți ani! Până și Perneș și Sabrina mi-au spus. Dacă tu așa crezi că așa îți faci familie, degeaba. Tu orice ai de reproșat la mine. Tu motive de ceartă ai căutat. Nu mai scoate ochii cu ce faci pentru mine. M-am săturat”.

 

Într-o pauză publicitară, Valentin a continuat tirada, spunând că Yana ar fi logodnica Alinei, nu el: „A stat cu logodnica! Putea să aleagă între mine și Yana, dacă își dorea să petrece timp cu noi. Am de gând să închei relația. Stai puțin să-ți zic de ce. Pentru că tu efectiv nu poți să-ți dai seama că sunt supărat, pentru că nu ai reușit să apreciezi nicio secundă ce am făcut eu. Mă faci să mă simt un retardat. O să punem punct. Ai impresia că eu mă rog de tine toată viața. Nu e decizia mea, e o decizie comună”. Alina nu a mai suportat: „Dacă ai renunțat la mine, te rog să nu mai continui discuția. Bă, taci că mă enervezi deja. Hai, pa!”

 

De altfel, și în cadrul unei discuții cu Yana, Alina s-a arătat deranjată de comportamentul iubitului ei: „Valentin se uită la mine de parcă aș fi cel mai mare inamic al lui. Am impresia că doar dacă mă duc eu la el relația o să meargă, iar dacă nu mă duc, nu o să meargă. Și de ce să mă duc eu… Și ieri, atât m-am zbătut să îți fac surprize și tu nu apreciezi. Cum adică nu am apreciat? Și de ziua mea!”  

 

Brusc, a doua zi, la Capriciile Iubirii, cei doi au părut cel mai fericit cuplu, fiind cu zâmbetul pe buze tot timpul. Valentin a explicat cum s-a ajuns la schimbarea de atitudine la 180 de grade: „Acum suntem bine. Încercăm să depășim momentul. Am trecut peste. Până la urmă depășim momentele, oricât de grele ar fi. Am înțeles ce a deranjat-o. Fiecare avem dreptatea lui. Până nu ne-am spus noi ce ne-a deranjat. Problema mea a fost că nu m-am simțit apreciat pentru gesturile mele”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest