Valentin devine nesigur de relația cu Alina, după mărturisirile concurentei: „Pentru mine, informația asta e greu de digerat”

 

O dezvăluire a Alinei din trecut a ridicat semne de întrebare pentru Valentin cu privire la relația în care e decis să intre trup și suflet.

 

Alina i-a povestit lui Valentin că a fost neglijată de un fost partener, așa că a dat semne că este disponibilă atunci când s-a ivit o oportunitate. Drept urmare Valentin a devenit brusc suspicios în privința fidelității Alinei. Cel mai probabil, concurenta a vrut să-i transmită un cu totul alt mesaj partenerului ei, anume acela de a nu o neglija.

 

Alina i-a povestit: „Nu am avut intenția. S-a întâmplat, gen, să primesc atenție și eu să-mi dau seama că eu nu sunt așa, să resping atenția, chiar dacă eu o vreau de la altcineva. Oricum nu înțeleg de ce ești supărat”.

 

Starea de spirit a lui Valentin s-a schimbat brusc, și chiar i-a dat un ultimatum fetei: „Pentru mine informația asta e grea, o diger foarte greu. Să te gândești bine și să-mi zici mâine dacă mă vezi pe tine ca bărbat al tău de acum, pentru tot restul vieții. Negreșindu-ți, mă refer la un păcat foarte mare, înșelatul. Restul, și cu bune, și cu rele”.

 

Fata, realizând probabil că nu este cazul să continue subiectul, nu a mai așteptat termenul ultimativ dat de Valentin și i-a transmis: „Da, te văd bărbatul meu, negreșindu-mi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest