Valentin din casa Mireasa are fluturi în stomac, dar nu recunoaște: „Să vezi ce mă copilăream acolo”

 

Un nou cuplu este pe cale să se formeaze în casa Mireasa. Valentin se simte excelent în preajma Gabrielei.

 

Valentin și Gabriela nu formează încă un cuplu în casa Mireasa, însă apropierea dintre cei doi este evidentă. Concurentul caută tot timpul compania fetei, iar ziua de ieri a fost elocventă în acest sens. El nu precupețește niciun moment să-i arate Gabrielei că ține la ea, că este cea mai importantă persoană din casa Mireasa pentru el. Este evident că băiatul are fluturi în stomac, dar nu vrea să o recunoască.

 

În ultima discuție dintre cei doi, Valentin a spus că i-a fost tare dor de ea, că abia aștepta să o vadă. Moment prielnic pentru concurentă să-l întrebe în mod direct: „Și, ești îndrăgostit?” Băiatul s-a eschivat și a evitat un răspuns direct, schimbând subiectul. Dar în discuțiile cu ceilalți concurenți din casa băieților, Valentin a spus cu subiect și predicat că se simte excelent în preajma fetei.

 

„M-a întrebat Gabriela dacă m-am îndrăgostit. I-am spus că „nu”, îți dai seama. De fapt nu i-am răspuns. O să-i dau Gabrielei tricoul ăla cu ursuleți. Să mă vezi ce mă copilăream acolo, ce mă văicăream, dădeam cu capul acolo, parcă eram pisic. M-am simțit copil așa, să mă alint așa”, a recunoscut Valentin.

 

Întrebat de Gabriela Cristea dacă este îndrăgostit, Valentin s-a eschivat din nou și a spus că nu știe ce simte, iar în momentul în care va ști cu adevărat, îi va spune și ei. El a recunoscut că este o fire mai alintată și mai rușinoasă, iar probabil acesta este motivul pentru care nu vrea să recunoască ce simte pentru Gabriela. „Nu știu! Nu știu ce să zic. Am spus acolo că îi voi spune când o să trebuiască”, a precizat concurentul.

 

Cumva și Gabriela i-a sărit în ajutor celui care-i dă târcoale, dar a lăsat impresia că este la conducere: „Este prea devreme deocamdată să ne pronunțăm! Mie nu îmi este absolut deloc frică de răspunsurile lui”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest