Valentin, glume cu Elena și Larisa! „Vrea să-mi ofere inelul de logodnă al Alinei mie!”

 

Certat cu Alina, Valentin s-a distrat pe cinste în compania Sabrinei, a Larisei și Elenei. Chiar a încercat să-și satisfacă anumite curiozități legate de trecutul amoros al uneia dintre concurente.

 

Alina și Valentin sunt la cuțite. În ziua în care Perneș și Sabrina au împlinit patru luni de relație, Vali s-a ocupat de petrecerea celor doi logodnici, apoi, pe terasă, alături de Larisa, Sabrina, Elena, Perneș și Răzvan s-a distrat copios. Viața amoroasă a Elenei în casa Mireasa a fost unul dintre subiectele serii.

 

Elena și Larisa au discutat despre atracția pe care o simțeau față de concurenți: „Pe o scară de la 1 la 5 spui că simțeai 3 față de Răzvan. Eu față de Adrian simțeam 2. La Aron la fel era atracția 2 și ceva. El era mult mai tandru. El nu punea mâna așa, să tragă de mine, ci exact cum îmi place mie”.

 

În discuția fetelor a intervenit și Vali cu o serie de întrebări cu tentă adresate Elenei: „Păi tu zici de tehnică, dar de mărime nu ai zis nimic” și „În intimitate ce înseamnă misionarul, maxim. Sau ce?”

 

Fata s-a amuzat copios: „Păi sunt femei care preferă mare, care nu. Depinde de femei”. Larisa a intervenit în discuție, preconizând că Vali va apărea cu Elena și Alina la Capricii: „Mâine la Capricii cu Alina, toți trei, cu Elena. Valentin vrea să-mi ofere inelul de logodnă al Alinei mie”. „Ba mie”, a glumit Elena.  

 

Văzând că fetele merg prea departe cu glumițele, Vali a pus punctul pe i: „Femeie ca Alina n-am avut în viața mea și o iubesc din tot sufletul”. Elena i-a replicat: „Păi, du-te la ea și dacă te reufză nu te lăsa!”

 

La Capricii, Alina s-a arătat supărată de turnura pe care au luat-o discuțiile lui Vali cu celelalte concurente din casa Mireasa: „Da, normal că m-au deranjat glumele. Acestea au fost glume pe care le-a făcut de la început”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest