Valentin, implicat într-un nou conflict în casa Mireasa! „În momentul în care cineva îmi jignește iubita…”

 

S-a deschis un nou front de luptă în casa Mireasa. Din nou, în prim plan, este cuplul format de Valentin și Gabriela. Acuzațiile vin de la Raluca, iar Alex i-a luat apărarea partenerei sale.

 

După conflictele dintre un pâlc de concurente din casa Mireasa și Gabriela, după schimbul dur de replici dintre Valentin și Ada, iată că un nou scandal a izbucnit în cadrul emisiunii. Protagoniști au fost membrii a două cupluri, pe de o parte Gabriela și Valentin, de partea cealaltă Alex și Raluca.

 

Alex i-a reproșat lui Valentin că i-a jignit proaspăta parteneră, pe Raluca, în vreme ce iubitul Gabrielei s-a apărat: "Chiar nu știu când am vorbit despre cineva din casa asta să bârfesc. (...) Eu mi-am văzut de treaba mea."

 

Moment în care Raluca a lansat un dublu asalt, spre Gabriela, dar și spre Miruna, cea care s-a îmbrățișat cu concurenta – polițistă: "Mi se pare și un pic dubios și ciudat, acum te cerți, acum te împaci. Mi se pare că particip la o telenovelă care nu se mai termină. Părerea mea despre Gabriela: este o persoană falsă și egoistă. Pe Miruna nu o consider ipocrită, este una dintre persoanele din casă care acum se ceartă, iar imediat se împacă. Eu nu sunt așa, nu este stilul meu".

 

După ce Valentin i-a transmis lui Alex că partenera lui se implică prea mult în relațiile care nu o privesc, acesta din urmă a reacționat: "Eu sunt o persoană foarte calmă, dar în momentul în care cineva îmi jignește iubita... Încearcă să păstrezi chestiile astea pentru tine. Eu vreau să te respect pe tine în continuare, dar nu-mi jigni niciodată iubita. (...) Nu permit nimănui să îmi jignească iubita."

 

Valentin a promis să îngroape securea războiului și i-a promis lui Alex: "Ok, nu ne mai băgăm, nu ne mai jignim E iubita lui, e normal să își dorească să nu aibă discuții cu absolut nimeni și să aibă relația doar pentru ei, cum ne dorim și noi. (...) Cu siguranță nu o să ajungem să jignim, pe nimeni."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest