Valentin nu pare dispus să-și ierte iubita. Reacția Gabrielei: „Nu o sa mă rog, nu o sa insist”

 

Între Gabriela și Valentin s-a creat o prăpastie, după ce concurenta l-a atins pe nas pe Viorel.

 

Gabriela și Valentin trec printr-o cumpănă în relația lor și asta după ce fata l-a atins pe nas pe Viorel, iubitul Denisei. Băiatul doamnei Flori apreciază că acest gest a fost total nepotrivit și nu are de gând să-și ierte partenera pentru această gafă pe care o consideră impardonabilă.

 

Concurenta a încercat să găsească înțelegere la mama băiatului, așa că i-a spus acesteia tot ce avea pe suflet: „Acum dacă simte că e o greșeală prea mare, dar dacă simte că nu poate trece peste, să ierte, dar nu o sa mă rog, nu o sa insist, pentru ca nici mie nu-mi place sa insiste cineva. Și eu am niste fixuri, dar eu așa am fost obișnuită. L-am asociat cu un prieten de-al meu. Până nu treci printr-o situație, nu știi cum reacționezi. Sunt genul de persoană cu inima deschisă, dar nu ar trebui să se gândească că îl plac. După am văzut și mi-am dat seama că nu e chiar OK. Îl gelozesc cumva, dar mie nu mi se părea nimic în comun”.

 

Prin discuția pe care a avut-o cu doamna Flori, Gabriela a agitat, din câte se pare, și mai mult apele. Valentin a mărturisit că este deranjat de întreaga situație, iar confesiunea pe care i-a făcut-o doamnei Flori nu a fost deloc pe placul său, mai ales că Gabriela a precizat faptul că nu va insista pe acest subiect.

 

„Dacă s-a întâmplat chestia asta, înseamnă că se va mai întâmpla, așa cum a fost și acum. Eu zic că e o limită trecută peste...Pentru mine, e ceva nașpa. Nu mi-a picat bine, nu mi-a plăcut ce am văzut acum”a spus Valentin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest