Valentin s-a inflamat din cauza lui Bogdan de la Mireasa: „O lungești cu mine cu vrăjeli din astea”

 

Alina a reaprins flacăra geloziei lui Valentin, după ce i-a mărturisit acestuia că l-a plăcut pe Bogdan, din sezonul 3 de la Mireasa.

 

O discuție aparent inofesivă s-a transformat într-o ditamai cearta între Alina și Valentin, concurenții din casa Mireasa care au ieșit în această săptămână din Top 3. O dezvăluire aparent banală a Alinei i-a schimbat starea de spirit lui Valentin, care a devenit brusc gelos.

 

Concurenta i-a spus proaspătului logodnic că i-a plăcut de un alt concurent din sezonul trecut al reality-show-ului matrimonial. „Ai fost curtat de multe fete și de asta ai așa multe harfe... Mi-a plăcut de Bogdan Mocanu. Ce te deranjează așa mult, că doar nu-l mai plac pe el. Doamne!”, a fost replica Alinei care l-a marcat profund pe logodnicul ei.

 

Vali a luat instant foc: „Îmi vorbești mie de copii și lucruri d-astea și îmi bagi numai vrăjeli. Să-mi fac speranțe. Dacă nu îți pasă nu știu de ce o lungești cu mine cu vrăjeli din astea”.

 

Nici Alina nu s-a lăsat mai prejos: „Gata, lasă-mi în pace. Tu ai impresia că dacă arunci cu vorbe d-astea care să mă jignească și să mă dea pe mine înapoi, apoi te comporți cu mine… eu! Mă faci pe mine să mă comport așa și nu ajungi nicăieri cu mine”.

 

Certurile par o constantă a relației dintre Valentin și Alina. La Capricii, concurentul a încercat să-și scuze atitudinea avută: „Cu siguranță nu a fost ok, iar discuția a fost una nașpa. Pe mine m-a deranjat ce i-am explicat și ei și cred că a înțeles și el”.

 

Alina a încercat să se justifice: „L-am urmărit când era în emisiune și am fost printre susținătorii lui Bogdan. Atât. Cred că ai noștri au spart televizorul deja, la câte certuri am avut”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest