Valentin s-a sucit: se însoară cu Gabriela! „Am avut foarte multe emoții”

 

Concurentul s-a răzgândit și a decis în cele din urmă să o ia de soție pe Gabriela în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Cu câteva zile în urmă, Valentin o lăsa cu ochii în soare pe Gabriela, după ce o anunța că nu are de gând să se căsătorească în cadrul reality-show-ului matrimonial. Motivând prin faptul că mai are nevoie de timp și își dorește să o cunoască mai bine și în afara casei Mireasa. Tânăra a fost extrem de dezamăgită, având în vedere că i-a acordat băiatului toată încrederea ei.

 

Totuși, iată că Valentin s-a răzgândit chiar în preziua marii finale și a hotărât, totuși, să facă marele pas în cadrul emisiunii concurs. De altfel, cei doi sunt primul cuplu care a anunțat că sunt gata să se căsătorească la Mireasa Capriciile Iubirii. Practic, cu o zi înainte de marea finală, Valentin a dat marea veste! În cadrul ediției de ieri, concurenții și-au revăzut familiile și au probat costumele de mire, respectiv rochiile de mireasă.

 

În platoul emisiunii a fost prezentă atât mama lui Valentin, cât și cea a Gabrielei, care au fost vizibil emoționate în momentul în care s-a rupt turta miresei. „Am avut foarte multe emoții (...) De bucurie, s-au strâns toate”, a mărturisit doamna Flori, mama lui Vali.

 

De altfel, doamna Flori a fost impresionată și de modul în care arată nora ei în rochie de mireasă: „E foarte frumoasă, îi stă foarte bine. Și ea, ca și băiatul, au pus ochii, cum a fost și la costum. E perfect”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest