Valentin și Alina trec rapid de la o stare la alta! ”Dorința mea este să nu renunți niciodată la noi”

 

De la despărțire la împăcare nu e decât un pas în relația dintre Alina și Valentin. Cei doi concurenți din Casa Mireasa au vrut să-și șteargă amintirile pe care le aveau împreuună, apoi și-au jurat iubire la o gură de pepene.

 

În weekend, nimic nu părea să mai poată schimba decizia radicală luată de Valentin. Acesta strângea de zor toate amintirile care le avea cu Alina, le îndesa într-o pungă de hârtie și părea mai decis ca niciodată să pună punct relației. El îi explica iubitei care au fost motivele care au dus la decizia radicală: „Pentru felul în care mă tratezi. Că-mi răspunzi așa la bagabonțeală. Dacă tu ai văzut că am renunțat de tot…” Alina părea total nedumerită, iar atitudinea lui Vali numai siguranță nu-i dădea: „Nu reușesc să înțeleg cum ai ajuns să te desparți de mine. Nu am siguranță, nu am nimic, atât timp cât renunți atât de ușor. Nu am ce să fac mai mult pentru că nu are rost să fac eu”.

 

Noaptea se pare că a fost un sfetnic bun, iar Alina i-a tăiat pe o farfurie mai multe bucăți de pepene roșu și alb, a mai pus și niște struguri și l-a invitat la cura de fructe. Vali și-a schimbat atitudinea la 180 de grade, iar cei doi au început să-și pună dorințe pentru că mâncau în premieră pe anul acesta respectivele alimente.

 

„Ai făcut tu surpiză pentru mine! Nu te cred! Tu, iubita mea! Fata care se gândește la mine. Știam că nu ai mâncat pepene. Așa femeie iubitoare am eu! Dă să te mai pupicesc. Frumusețea mea, am frumusețe de femeie. Așa pregătire nici la cererea în căsătorie. Bem, ca să te iert! Am glumit, pentru buna noastră înțelegere. Să fii soția mea mai repede decât m-am gândit vreodată, asta a fost dorința mea. Ești și a naibii cu foc, dar și iubitoare cu foc”, a spus Valentin.

 

Alina  a trecut și ea la înșirat dorințe: „Hai, să-ți dau pepene, dar mai întâi să-ți pui o dorință. Sper să nu te mai mânii! La cât mai multe zile frumoase împreună. Nici pepene galben nu ai mâncat, trebuie să-ți pui altă dorință decât aia dinainte. Dorința mea este să nu mai renunți niciodată la noi! Tu, de la a te gândii, ai făcut și fapte”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest