Viața zbuciumată a lui Hatice de la Mireasa. Ce dramă a dezvăluit concurenta: „Nu îmi găseam vina”

 

Concurenta de origine turcă de la Mireasa s-a confesat în cadrul emisiunii, dezvăluind că timp de aproape două decenii a trebuit să se descurce fără tatăl ei, care a părăsit-o.

 

Hatice s-a confesat în casa Mireasa, spunându-și povestea de viață. Chiar dacă tatăl său este musulman, tânăra originară din Brăila este creștin ortodoxă. A fost nevoită să părăsească țara, plecând în Italia, împreună cu mama ei. Timp de aproape 20 de ani nu a mai avut nicio relație cu tatăl ei, pe care l-a redescoperit cu ajutorul rețelelor de socializare.

 

„Părinții mei fiind separați, am trăit cu mama mea care este creștin ortotoxă, tatăl meu este musulman. M-am născut în Brăila, apoi am plecat în Turcia, unde am trăit acolo până la vârsta de șapte ani, iar mai apoi m-am întors în România, alături de mama mea, după care am plecat în Italia, mama mea lucrând în Italia și am stat 13 ani, după care am avut o relație și am decis să mă reîntorc în România, deși nu m-am gândit vreodată”, a spus Hatice.

 

Din cauza absenței tatălui din viața ei, Hatice a mărturisit că i-a fost destul de dificil să aibă încredere în bărbați: „Eu cu tatăl meu nu păstrăm legătura. Nu am știut nimic de el aproape 20 de ani, după care l-am regăsit pe Facebook. Chiar dacă nu a făcut niciun pas spre mine. Te-ai despărțit de mama, dar eu eram copilul tău. Nu îmi găseam vina. În capul meu, este persoana care a lipsit și m-a marcat în raportul meu cu o persoană de sex masculin. M-a marcat foarte tare. El plecase și eu eram la casa bunicii din partea mamei și am strigat „Tati”, dar nu l-a interesat și a plecat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest