Viorel, băgat în ședință de tatăl său înainte să se însoare! „E foarte supărat”

 

Tatăl lui Viorel nu-și înțelege copilul, după ce acesta a dovedit că este inconsecvent în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Relația dintre Viorel și Denisa din casa Mireasa a fost marcată de numeroase suișuri și coborâșuri. De multe ori, cei doi concurenți au făcut mare caz din gesturi mărunte, obișnuite, și au ajuns astfel la certuri și discuții interminabile. Ultima data când între cei doi a izbucnit un conflict a fost când tânăra și-a plimbat mâna pe corpul unui alt bărbat, în timpul ultimei petreceri.

 

Cu toate acestea, cei doi concurenți au decis să facă pasul cel mare în cadrul emisiunii, Deni a probat rochia de mireasă, Vio costumul. Însă, în continuare, planează incertitudinea asupra relației lor. Concurenta este mai sigură, Viorel este cel nehotărât în această privință. Mama sa, prezentă în platou, i-a cerut lui Viorel să ia o decizia, ținând cont că se așteaptă la o căsătorie. Sora acestuia a venit de peste hotare pentru eveniment și nu vrea ca totul să fie degeaba.

 

Mama lui Viorel a dezvăluit că soțul ei este foarte supărat pe băiat, tocmai din cauza faptului că acesta pare indecis când vine vorba de un pas essential în viața lui. Părinții tânărului se tem ca acesta să nu facă o nefăcută atunci când ajunge în fața reprezentatului stării civile.

 

„Eu i-am susținut în tot, de la începutul emisiunii și până acum. Soțul meu este foarte supărat pe Viorel pentru că ceea ce face el „azi mă însor, mâine nu mă mai însor”, ce înseamnă asta? Ori te însori, ori nu te însori. Ar fi trebuit să fie mai hotărât. Dacă știa că nu vrea să se însoare, nu trebuia să ajungă până la costume, nu trebuia să se îmbrace Deni în rochie de mireasă. Ei ajung în fața primăriei și spun că nu vor, ce facem?”, a spus mama lui Viorel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest