Viorel de la Mireasa i-a reproșat Denisei o atingere indecentă cu un alt bărbat: „Dacă luam mâna unei fete și o țineam așa…”

 

Ultima petrecere organizată în casa Mireasa s-a încheiat cu un scandal în cuplul format de Viorel și Denisa.

 

La party, fetele au avut parte de un moment electrizant. În timpul unui dans, un băiat i-a luat mâna Denisei și a plimbat-o pe trupul său, alunecând cu ea mai jos de abdomen. Când a văzut imaginile, Viorel s-a înfuriat și a avut o grămadă de reproșuri pentru partenera pe care vrea să o ia de mireasă.

 

„Nu crezi că e nimic, că ai făcut ceva ce nu trebuia să faci? Vorbim aici de ce s-a văzut. Dacă luam mâna unei fete și o țineam așa, erai cea mai fericită, nu?”, a întrebat-o Viorel.

 

Denisa s-a pus imediat în gardă și s-a apărat: „Consider că nu am făcut nimic greșit. Toată seara cât am fost, consider că nimic nu a fost greșit. Nu-ți face în ambiție cu mine. Nu vrei să înțelegi. Noi toate stăteam așa și băiatul a venit și ne-a tras de mână. Se vedea că eu îmi trăgeam mâna”.

 

Concurenta a continuat apoi tachinările cu partenerul ei: ”Tot eu să vin să te iau în brațe după ce ai zis toate alea și mă acuzi de lucruri? Nici nu știu de ce mai vorbesc cu tine.M-am supărat acum pe afirmațiile tale pe care le-ai făcut, că toate fetele au făcut. Alex de ce nu a fost dat pe plasmă deloc? Tu de ce ai fost dat? Poți să fugi, dar nu te poți ascunde. Pe tine nu te vezi deloc, doar de mine zici. Trebuie să pun oglinzi peste tot în casă, să te vezi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest