Yana a aprins spiritele în casa Mireasa: „Sunt îndrăgostit de ea, iar Perneș e foarte gelos. A acaparat-o”

 

Trei pentru Yana! Perneș, Dani și Aron au avut discuții mai mult decât aprinse în casa Mireasa, toți dorindu-și să intre în grațiile tinerei moldovence.

 

Yana este în centrul atenției în casa Mireasa, și asta pentru că sunt nu mai puțin de 3 băieți care doresc să intre într-o relație cu tânăra din Republica Moldova, proaspăt intrată în concurs. Dacă Perneș a făcut marcaj extrem de stâns la Yana în ultima vreme, asta nu înseamnă că bruneta nu a stârnit și interesul altor băieți din casa Mireasa.

 

Unul dintre aceștia este Dani, cel care i-a dat târcoale Yanei și a încercat să o cucerească cântându-i manele. Apoi i-a transmit: „Mie îmi place de ține. ce gânduri ai? Îmi place că ești foarte deschisă, directă, nu falsezi. Ne cunoaștem și este ok. Asta îmi place la ține. Știu concret ceea ce vreau".

 

În prealabil, Dani se destăinuise doamnei Monica: „Sunt îndrăgostit de Yana. Iar Perneș a venit, a pus mâna pe ea. E foarte gelos. Din clipa în care am văzut-o pe Yana am știut că eu cu ea trebuie să fiu. Perneș nu-i dă respirație, nu-i dă nimic”. În plus a avut și o discuție cu Aron, căruia i-a transmis că-i place Yana. Tot ce mai era de făcut: să fie înștiințat și Perneș!

 

Drept urmare, Dani s-a decis să-i spună direct, „băiețește”, lui Perneș despre intențiile sale. Chiar dacă inițial Perneș a acceptat ideea, în cele din urmă discuțiile s-au aprins. Cum și Aron îi spusese lui Perneș cu două zile în urmă că îi place Yana, a urmat replici acide între cei trei.

 

Perneș l-a acuzat pe Dani că nu e deloc statornic: „Când a intrat în casa Yana, fiecare băiat putea să se așeze în fața oricărei fete. Dani, tu te-ai așezat în spatele Inei. I-ai făcut cu ochiul Larisei, apoi te-ai dat la Ina, acum Yana”.

 

Cei doi băieți i-au reproșat lui Perneș că a acaparat-o pe Yana. Răspunsul nu s-a lăsat prea mult așteptat: „Mă scoateți din sărite, și tu Aron, și Dani. Nu mai aveți discuții cu mine. Din cauza lui Perneș nu puteți voi să mergeți la femei. Vrăjeli d-astea de-ale voaste, m-am săturat. Nu am zis de Aron că acaparează. Am fost băiat cu tine, Dani. Dacă simți nevoia să cunoști pe cineva, nu mă interesează. De azi înainte, Dani, Aron vă rog să nu mai aveți discuții despre Perneș și cu Perneș. Nu mai am ce să vorbesc”.

 

La Capriciile Iubirii, evident flatată de atenția cu care e înconjurată, Yana nu a închis nimănui ușa sufletului ei: „Eu i-am zis lui Perneș că nu este cazul să se certe. Că e vorba de la început de cunoaștere, suntem în proces, dar nu suntem un cuplu. Da, vreau să mai cunosc și alți băieți. Nu mă simt acaparată, a fost și dorința mea. Pur si simplu nu a fot timpul potrivit pentru discuții cu alte persoane”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest