Yana a dansat la bară pentru Andrei! „N-am făcut pentru nimeni așa ceva”

 

Concurenta și-a surprins iubitul cu un dans senzual, spunând că e prima dată când face așa ceva, fapt care a stârnit zâmbete și rumoare în platoul Mireasa.

 

Pentru aniversarea de o lună a relației, Andrei a primit un cadou total neașteptată din partea Yanei. Concurenta din Republica Moldova a realizat un dans la bară pentru iubitul ei.

 

În cadrul unui testimonial, Yana a spus: „Am emoții, vreau să primească surpriza asta. Vreau să-l văd uimit, fericit, să-I placă. El știe că sunt așa mai jucăușe, dar vreau să-i arăt. N-am făcut niciodată pentru nimeni așa ceva. O leacă, așa un pic, te-a uimit. Evoluez cu el, mă adâncesc în relația asta, îmi doresc să dau cât mai mult în ea. Cel mai fericit moment în relația noastră, timp de o lună a fost când mi-a spus că mă iubește. I-am spus lui Andrei, așa încet, că-l iubesc”.

 

Adrian s-a arătat încântat de cadoul primit: „Când o văd pe scenă simt că o iubesc deja mult, într-un timp scurt. Mă gândesc dacă am putea să fructificăm armonia dintre noi, adică să o consumăm. Yana este exact cum îmi place, mă fascinează, îmi dă suspans. Cu timpul am văzut la ea o mică schimbare, în bine. Mă bucur că am putut să o influențez. Înseamnă interes din partea ei, că-i pasă. În acest moment mă gândesc la un viitor cu ea. Dragostea pentru mine înseamnă liniște, de regulă acasă, înseamnă respect și multă comunicare”.

 

Declarația Yanei, potrivit căreia este prima oară când dansează la bară a amuzat-o teribil pe Larisa, dar și pe alți concurenți. Yana s-a arătat deranjată de reacții și a spus: „Eu am făcut dansuri, dar nu la bară, ci dansuri mai speciale. Am găsit o instructoare și am luat lecții particulare. Am spus și cu o zi înainte că îl iubesc, și am mai spus-o și acum”. În timp ce Andrei a declarat că nu-l interesează decât părerea mamei lui, care a fost una pozitivă, și nicio altă opinie din casa Mireasa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest