Yana a lăsat impresia că l-a liniștit pe Andrei: „Merg pe încredere, nu mai discut despre trecutul ei!”

 

Concurenta din Republica Moldova aproape că și-a convins partenerul că toată lumea spune aberații și doar ea are dreptate absolută.   

 

Andrei susține că nu mai vrea să vorbească cu Yana despre trecutul iubitei sale. Acesta are încredere totală în ea, iar toate acuzațiile care vin din afara casei Mireasa pentru el nu contează: Și-a exprimat sinceritatea. Sper că m-am liniștit nu temporar, ci permanent.  Subiectul ăsta nu o să-l mai discutăm pentru că eu merg pe încrederea ta. N-ai ridicat tonul, ai fost fermă, categorică. Pentru mine nu îmi pasă ce vine… eu vreau doar în tine să am încredere. Și, stai liniștită, vor mai veni lucruri. Dar important e în tine să am încredere. Nu te-am văzut niciodată așa de categorică. Ești reală?”

 

Yana i-a spus: „Trebuie să pui mâna pe puls ca să vezi dacă sunt reală. Care era ideea! Nu mi-a plăcut faza cum a zis… pare că se rezolvă totul cu un sărut. Cine încearcă asta? Nu sunt capabilă pentru discuții, ci doar pentru săruturi și chestii de genuri. E deranjant să auzi astfel de lucruri. Pentru mine nu era problemă gravă să stau, să nu te pup. Poate fi vorba și de o manipulare, că doar așa te fac să fii orb. Eu nu am scopul acesta”.

 

Deranjată de faptul că Simona Gherghe a spus că vrea să-și liniștească partenerul prin săruturi, Yana a adăugat: „De mai mult timp, fiecare expresie mă face să mă pun pe gânduri. Asta nu e de trecut legată, ci de ideea generală, cum ne comportăm noi”.

 

Andrei a părut convins de iubita lui: „Sunt mai liniștit. Merg pe declarația ei, până la proba contrarie. Sunt de părere că sunt oameni care ne plac, care nu ne plac. E mai ușor să faci rău decât bine. Familia a mai spus, a mai scris, de bine, de rău, eu oricum îi iubesc necondiționat. Ioana a spus că e dezamăgită, trebuie să accept”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest