Yana caută să-și explice atitudinea Sabrinei: „E gelozia pe Perneș, că i-am luat joculica”

 

Într-o discuție cu Andrei, concurenta din Republica Moldova vrea să înțeleagă de unde provine atitudinea potrivnică a Sabrinei față de ea.

 

În Casa Mireasa s-au format câteva bisericuțe, iar unul dintre subiectele dezbătute în ultima vreme este votul din gala de sâmbătă, în care Sabrina și Perneș a fost desemnat cel mai slab cuplu și propus spre eliminare.La Capriciile Iubirii, Andrei o întreabă direct pe logodnica lui Perneș, având în vedere legătura timpurie dintre cei doi: Sabrina mai ai vreun interes față de mine, mai ești îndrăgostită de mine?”

 

În cadrul unei discuții în doi, cu partenerul ei, Yana încearcă să-și explice de unde provine ostilitatea Sabrinei vis-à-vis de ea: „Eu zic că ea joacă, el e un fals. Pe ea o deranjează tot ce fac, că Perneș mi-a dat mie antenția, pentru că e gelozia pe Perneș, că i-am luat joculică. Și el îmi spune că mă uit la el nu știu cum, nici nu mă interesează pentru că ei comentează. Prea mult vorbesc și se urcă în cap. Eu văd invidia, pur și simplu. Când am început să fiu cu tine pe Sabrina a început să o deranjez”.

 

Andrei are în schimb o părere bună despre logodnica lui Perneș și nu se sfiește să o spună în fața Yanei: „Sabrina era o fată respectuoasă, cu mult bun simț. Mama mea are o părere foarte bună despre ea. Aș vrea ca fiecare să își vadă de cuplul lui”.

 

Discuții sunt și în cealaltă tabără, unde Perneș are o replică dură: „Andrei stă cu Yana să-și facă reclamă. Lipiturca aia are găteji în picioare”.

 

La Capricii, Andrei spune: „Nu știu ce e în sufletul Sabrinei, văd în continuare că o atacă pe iubita mea. Eu personal am în continuare o părere bună despre tine. De fiecare dată când iubitul tău a vorbit de rău pe alții tu nu i-ai spus nimic. Ar trebui cumva să-l sfătuiești. Când iubitul tău a comentat despre noi i-ai spus ceva? Așa o să vorbească și cu tine, să știi!” Sabrina contra-atacă firav: „Crede-mă că fac asta. Nici tu nu poți să spui că ai un limbaj foarte ok, doar ai fost dat afară de câteva ori din platou”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest