Yana consideră că Valentin e gelos după apariția lui Manu. Dilema lui Leo legată de noul concurent: „Nu se justifică de ce ești aici!”

 

Manu s-a implicat în scandalul dintre Valentin și Alina și a stârnit o serie de controverse printre concurenții de la Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Manu a intrat în casa Mireasa și a rămas în compania fetelor, care l-au întâmpinat cu brațele deschise. Fetele și-au spus diverse păreri referitoare la noul concurent: „Arată bine, cam atât!... Nu pare genul meu, dar arată că un bărbat adevărat..."

 

Alina era măcinată însă de altă problemă: „Azi am încercat să vorbesc cu Valentin și orice discuție mă enerva. Eu încercăm să vorbesc cu el și tot o ține pe a lui!" Manu s-a implicat și el în subiectul Valentin – Alina și, după ce a aflat mai multe amănunte, i-a transmis concurentei: „Aaaa, v-ați despărțit. Aș ține 60% cu tine, 40% cu el”. Yana i-a transmis Alinei că Valentin ar putea deveni gelos pentru Manu, noul concurent intrat în casa Mireasa.

 

Când au fost de față și băieții, la Capricii, Manu și-a nuanțat punctul de vedere: „Trebuie să țin cu dreptatea. Aștept și varianta lui, iar procentajul se poate schimba. Suntem frați acum”. În vreme ce Valentin a anunțat o prăpastie momentană cu Alina:  „Doamna mea Alina nu mai vrea. De la vorbele mele, spuse la nervi, a vrut să mă țină în tensiune”.

 

Vestea intrării unui nou concurent în casă nu avea cum să nu stârnească și reacțiile băieților, care aveau opinii pro și contra: „Eu cred că e marfă băiatul... A venit pentru Larisa... Cum să intri în competiție la 36 de ani, sunt fete de 20 de ani în emisiune... Oare ce caută aici dacă are copil..."

 

Leo nu s-a ferit și i-a transmis direct lui Manu dilema pe care o are: „Ai un copil acasă, unul pe drum și vii aici să te însori. Las-o naiba. Nu se justifică de ce te afli aici, ai și 36 de ani”. Manu a căutat să se justifice: „Păi și asta ce înseamnă că acel om nu mai trebuie să facă nimic, să nu mai cunoască nimic?”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest