Yana continuă să se joace cu Andrei: „Trebuie să renunți la mine, te amăgești singur”

 

Concurenta din Republica Moldova i-a spus partenerului ei că nu este femeia potrivită pentru el. Andrei își asumă riscul de a merge cu ea până la capăt.

 

Yana îi spune lui Andrei că nu cred că este femeia potrivită pentru el, dar nu poate renunța la el. În schimb, tânăra îi cere iubitului ei să deschidă bine ochii și să facă el pasul către despărțire, atlfel va suferi foarte mult, în momentul în care va vedea ce fel de persoană este ea. Între cei doi a avut loc un dialog interesant:

 

Andrei: Pentru că eu nu sunt ceea ce îți dorești. Spune-mi asta!

Yana: Trebuie să-ți spun, dar nu pot. Nu vreau să renunț la tine. Tu trebuie să renunți la mine, pentru că nu sunt omul potrivit.

A: Cine a spus asta?

Y: Eu am spus. Mă știu pe mine, că am mai multe probleme. Tu nu îți dai seama cine sunt eu. Tu te amăgești singur. Sau ai tras concluzii prea rapid.

A: Eu mă bazez pe intuiție, și nu simt lucrurile astea.

Y: Nu simți lucrurile astea, trebuie să le vezi. Și tu nu le vezi pentru că ești orb. Pentru că ești îndrăgostit.

A: Încerci să-mi spui ceva…

Y: Simt să spun asta ca să te avertizez. Chiar habar nu am de ce spun chestiile astea. Aș vrea să știu și eu…

A: Te mănânc! Te mănânc, aici e tradus, un fel de te iubesc, știi nu?

Y: Andrei! N-am mai iubit de mult… Păi am iubit într-un fel, dar nu poți să iubești la fel două persoane diferite. Nu vreau să mă dezlipesc de tine. Tu o să fii primul care mă uiți, cu o armată de femei afară!

A: Eu am lângă mine o femeie perfectă, eu nu renunț la tine și dacă e să mă ard… aia e. Nu renunț. Pentru că ești ceea ce vreau eu. Pentru că ai reușit să faci cu mine…

Y: Tu te-ai plictisit timp de patru luni aici…

A: Dă-ți șansa ție să te convingi. Așa cum m-ai cunoscut, așa sunt eu și afară. Eu sunt dispus să merg cu tine la Chișinău, risc. Îmi iau câteva schimburi și merg cu tine.

 

La Capriciile Iubirii, doamna Mioara a spus că Yana n-are sentimente față de băiatul ei, așa că ar fi mai bine ca aceștia să se despartă: „Consider că ea nu-l place, Andrei vorbește mult și sincer, dar ea nu este. Probabil are pe cineva afară, părerea mea. Ar fi mai bine să spună, pentru că nu o obligă nimeni. N-aș vrea să-l văd pe Andrei că suferă. Degeaba luptă el…N-ai de ce să fii confuză…”

 

Andrei e mai îndrăgostit ca niciodată de Yana și dispus să-și asume toate riscurile: „Eu cred că e puțin reticentă, nu că nu și-ar dori. Mama are o părere subiectivă, o pot asculta. Nu mă simt deloc pe nisipuri mișcătoare. Mi-a transmis să mă opresc, că aș putea să sufăr. Pot aprecia pentru sinceritatea ei, dar sunt dispus să risc”.

 

Yana și-a menținut poziția, spunând despre ea că e o femeie dificilă, chiar toxică: „Mă exprim prin afecțiune, nu prin cuvinte. Eu l-am averizat că sunt o persoană mai toxică, nu contează, să vadă el. Oricum vede el și prin materiale că am o grămadă de gânduri și el tot rabdă și rabdă… oricum trebuie să ai multă răbdare cu așa femeie ca mine. Siguranță nimeni nu poate da, nici el nu poate. Mai ales acum, când sunt două săptămâni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest