Yana de la Mireasa: „De ce mă țineai de mână, Leo?”

 

după despărțirea de Nora.

 

Leo și Yana s-au întâlnit pe terasă, acolo unde moldoveanca i-a făcut o mărturisire. Fata i-a spus lui Leo că l-a visat ținând-o de mână și, mai în glumă, mai în serios, jovial, l-a întrebat: „De ce mă țineai de mână, Leo?” Fapt care a determinat-o pe bunica Elena să creadă că Yannei îi place de Leo. Nici concurentul nu a rămas imun: „Aș fi interesat să învăț limba rusă”, iar cei doi au exersat un Cățeluș cu părul creț în română și rusă.

 

Tachinările dintre cei doi au survenit după ce, în prealabil, Nora intrase în direct cu un mesaj foarte clar pentru Leo: „Eu atât vreau să zic: pe omul acesta îl iubesc, voi lupta pentru el”, fapt care a determinat-o pe doamna Dana să părăsească studioul, urmând apoi o discuție aprinsă mamă - fiu.

 

Leo s-a confesat apoi Larisei: „Mă s-a terminat relația. D-asta vreau să mă mut. Văd că orice aș face nu e bine, trebuie să o asigur pe ea că nu sunt în relație. Până acum am încercat să o fac și pe ea să o fac să se simtă bine. Cine garantează de aici că eu ies de afară și am discuție cu Nora. Poate îmi arunc telefonul și plec în America. Sunt tânăr, pot să am relații cu cine vreau eu. Cum aude numele Nora ia foc, de parcă i-a omorât copiii. Să-și vadă de treaba ei”.

 

Concurentul a mai spus că mai așteaptă de la Nora lămuririle legate de acuzațiile de prostituție și videochat. „Relația s-a încheiat, dar ea când se afla în casă, când eram într-o relație, mi-a promis că o să-mi ofere o clarificare și o să-mi spună adevărul, indiferent de ce urma să se întâmple. Mă ajută, mă liniștește. Măcar să știu de ce am purtat un război și pentru cine. Discuția asta nu are legătură cu reîmpăcare, cu nimic”, a transis Leo și la Capricii.

 

De duminică se vor da drumul scrisorilor, iar lui Leo Simona Gherghe i-a spus că va primi o scrisoare de la Nora, stârnind următoarea reacție din partea acestuia: „Nu mă deranjează să primesc scrisori de la ea. Știu bine situația, eu sunt sigur de ceea ce urmează să fac”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest