Yana de la Mireasa, declarație - șoc: „Mi-am găsit sufletul pereche!”

 

Yana și-a schimbat atitudinea față de Andrei, făcând o serie de declarații suprinzătoare.

 

În multe momente, relația dintre Andrei și Yana a lăsat impresia că stă pe un butoi de pulbere. Tinerii care provin din medii sociale diferite, ea învățată cu luxul și opulența, cu excursii extravagante, el mai mult cu munca și dornic să întemeieze o familie, au dat impresia că nu va exista vreodată compatibilitate între ei. Neînțelegerile dese au făcut ca și o parte dintre susținătorii lor să-și retragă sprijinul.

 

„Ei așteaptă să vadă o schimbare. Au rămas dezamăgiți de la certuri. Și-au schimbat puțîn părerea, dar o să revină in momentul in care lucrurile o să înceapă să meargă mai bine. Nu înseamnă că nu suntem iubiți”, sunt de părere cei doi îndrăgostiți, iar Andrei nu vrea în niciun caz să renunțe la iubita lui: „Dacă tot ce s-a spus despre tine e adevărat și eu sunt într-o relație cu tine nu te las, cu riscul de a fi denigrat. Trebuie să spui cuvântul acela unui om ca să fie așa. Cred că da, te iubesc, ce e așa greu”.

 

Yana a discutat cu prietena Alina despre retragerea sprijinului susținătorilor: „Vouă vi s-a întâmplat să renunțe susținătorii. La noi, ei au renunțat din cauza mea, că nu văd ca relația să meargă și afară. Pe Andrei l-a afectat chestia asta. Era îngândurat”.  

 

Într-un moment de tandrețe, Yana i-a mărturisit lui Andrei că vrea să rămână cu el, fiind o schimbare bruscă de atitudine: „Nu mai vreau acasă, vreau cu tine”. Apoi, la Capricii, a dezvăluit că-l consideră sufletul ei pereche: „Am vorbit cu sora mea și am întrebat-o cum îi pare cuplul și a spus că a fost uimită că m-a văzut pe mine într-o stare de îndrăgostită. Ei mă știu pe mine că sunt pretențioasă, mofturoasă și nu se așteptau ca eu să găsesc aici sufletul meu pereche să zicem așa. Eu cu Andrei chiar dacă avem neînțelegeri avem conexiunea asta. Sora mea a spus că vede că Andrei este un băiat deștept, un băiat drăguț și îi place de noi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest