Yana de la Mireasa, în scandal cu fanii după ce a pozat pe OnlyFans!

 

Multe tinere au început să posteze pe OnlyFans pentru a face bani. Și Yana de la Mireasa și-a făcut cont pe platforma pentru adulți. Fosta concurentă postează imagini provocatoare, în diferite ipostaze. Dovada că tinerei nu îi pasă de comentariile de hate pe care le primește din partea urmăritorilor.

Fosta concurentă de la Mireasa este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente cu persoanele care o urmăresc în mediul online. Yana a postat pe InstaStory un mesaj pe care l-a primit din partea unui internaut.

Yana a fost anunțată că nu va mai fi urmărită de un internaut, după ce și-a făcut OnlyFans. În mesajul primit, tânăra este criticată pentru ceea ce face, persoana care i-a trimis mesajul fiind de părere că este „trist” că a început să aibă această activitate.

„Cam trist ceea ce faci... din momentul acesta am să renunț să te mai urmăresc”, i-a scris un internaut Yanei.

Reacția Yanei nu a încetat să apară. Fosta concurentă de la Mireasa a postat un mesaj prin care le-a cerut internauților să nu o mai anunțe dacă nu mai vor să o urmărească, după ce și-a făcut cont de OnlyFans. Tânăra susține că nu își dorește ca cei ce nu sunt de acord cu ceea ce face să fie cu „ochii” pe ea.

„Doamnelor / domnilor / fete și băieți, nu este nevoie să mă anunțați că nu ma mai urmăriți. Eu nu țin pe nimeni cu forța. Chiar vă rog din suflet să plecați de pe pagina mea, cei care nu rezonează cu mine”, a scris Yana pe InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest