Yana, din ce în ce mai apropiată de Andrei: ”A fost acel focușor de care aveam nevoie”

 

Fata din Republica Moldova pare să împărtășească sentimentele lui Andrei, după ce acesta i-a făcut o serie de declarații de iubire directe.

 

Nedumeririle Yanei în raport cu Andrei erau dezbătute zilele trecute în prezența Alinei. Dar compatibilitatea există având în vedere apropierile dintre cei doi. Comunicarea în doi se dovedește a fi cea mai bună soluție. Mai ales că, pe parcursul întregului sezon, Andrei a demonstrat că este un tip rațional și un foarte bun comunicator.

 

Yana a deschis o discuție intimă: „Tu ești genul de persoană care spune că e totul bine și la un moment…  Cu tine mă simt cel mai aproape”. Au fost cuvintele care l-au declanșat pe concurent.  

 

Andrei i-a spus partenerei lui: „Noi nu avem cum să avem probleme. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Greșeala mea e că am dat curs… Ce vrei să caut? Să avem discuții! Orice poți discuta cu mine, indiferent de situație. Consideri că ești greu de înțeles? Eu nu sunt rece, doar că nu mă deschid în fața oricui. Tu ai rămas cu Andreiul de urmă. O relație se construiește greu, dar la fel se duce. În zilele noastre e mult mai ușor să înlocuiești decât să repari. Nu beau, nu fumez, în schimb iubesc. Te iubesc mult, e vreo problemă? Ceva îmi spune că și tu simți la fel”. Yana a păstrat tensiunea: „Nu știu. O să vedem”.

 

La Capricii, Yana a recunoscut însă că-l place pe concurent: „Am venit cu inima deschisă. Nu mă așteptam, pentru că îmi vine greu să plac pe cineva. Iar pentru mine a fost o surpriză ce s-a întâmplat cu Andrei. A fost acel focușor de care am avut eu nevoie când l-am văzut, în al doilea rând pentru că e cum este el, nu știu, mai multe chestii”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest