Yana, discuție aprinsă cu Andrei: „Poate în altă viață!”

 

Yana și Andrei provin din medii diferite, sunt învățați cu alte stiluri de viață, iar acest lucru este evident în fiecare discuție dintre cei doi.

 

Relația Yanei cu Andrei este cu suișuri și coborâșuri: certurile sunt la ordinea zilei pentru ca apoi împăcările să fie mai dulci. Pe parcursul weekend-ului cei doi au avut mai multe meciuri. Concurenta i-a reproșat: „Tu nu știi cum țip eu! Nu-mi face, te rog, de astea, că acum plec și nu mai vorbesc cu tine. Tu poți să pui doar etichete, mă enervezi. N-ai cu cine”.

 

Nu au trecut nici câteva ore, Yana a ajuns iar în brațele lui Andrei pentru a-i transmite că are sentimente față de el: „Eu sunt bine, liniștită, calmă. Parcă s-a pus totul la locul lui. Normal că au fost sentimente, că doar nu stăteam degeaba cu tine. Păi, nu s-au schimbat”.

 

Într-o a treia discuție, după ce concurentul a întrebat-o ce e în sufletul ei, Yana a spus:  „Liniște… chiar nu știu de ce am acest sentiment, dar sunt liniștită. Parcă m-am eliberat așa. Nu ne aduceam liniștea unul altuia.  De-abia așteptam să nu mai fiu în centrul atenției. Când eram mă afecta. Tu ești genul de om care vorbește și nu face. Sunt prea pretențioasă să accept așa ceva”.

 

După ce au fost publicate o serie de imagini cu Yana de pe Instagram, în care aceasta e pozată sau filmată în Paris, Egipt, în Alpi, Andrei i-a cerut: „Să mă duci și pe mine acolo unde ai călătorit tu”. Yana a șocat cu răspunsul ei: „Poate în altă viață”.

 

Toți cei implicați au fost puși să dea un procent pentru reușita relației. Yana a spus că 70% crede în relație, Andrei – 75%, în vreme ce doamna Mioara crede 50% în relația dintre fiul ei și concurenta din Republica Moldova.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest