Yana îl recucerește pe Andrei: ”Vulnerabilitatea mea ești tu și familia mea”

 

Weekend-ul pare să fi fost un sfetnic bun pentru cei doi îndrăgostiți, care s-au împăcat între timp.

 

Yana și Andrei s-au împăcat, dar au o discuție ce se dorește a fi lămuritoare. Yana are mari îndoieli în privința lui Andrei vizavi de relația lor. Tânăra susține că iubitul ei doar spune că vrea o relație, dar, de fapt, acesta nu și-ar dori cu adevărat așa ceva.

 

„Mi se pare că tu pur și simplu nu-ți dorești relația asta. Chiar suntem foarte implulsivi. Din ce am văzut acum și data trecută, cum stai zilele și nu vorbești cu mine. Când te superi și nu vorbești, asta e aiurea. Lasă orgoliile tale, în această situație ca azi, dacă eu nu vin înseamnă că nu văd unde am greșit. Gândește-te și tu și vino și vorbește. Mi-e greu când nu ești lângă mine. Nu mi-a plăcut comporamentul tău deloc, nu-mi place acest Andrei. Eu am avut încredere în tine, tu n-ai înțeles dragul meu ce-a fost. Ultimele două situații m-au dezamăgit puțin. O să îți spun afară tot ce vrei, nu am secrete. Trebuie să te întrebi pe tine: dacă eu mă joc cu tine, ce faci? Eu am citit în horoscop, Taur și Scorpion, că suntem foarte compatibili. Dar eu nu am întâlnit Scorpioni, ci Săgetători. Mă deranjează dacă vorbești despre fosta, nu ar distruge relația. Vulnerabilitatea mea ești tu și familia mea. Am plâns din cauza situațiilor pe care le-ai creat tu”, i-a transmis concurenta.

 

În schimb, Andrei spune că el nu a văzut până acum încredere din partea partenerei sale: Îmi doresc să mă însor cu tine. Nu am văzut încredere din partea ta, nu vreau să mă repet. Am fost eu orgolios, impulsiv. Dacă tu îmi vei zice tot, iar eu voi zice pas. Nici eu nu cred că ar putea fi ceva în calea relației. Între noi e atracție, chimie, asta nu am văzut nicăieri. Ești foarte lipicioasă, așa ești tu de fel?”

 

La Capriciile Iubirii, concurentul trage concluzia: „Sunt de părere că o femeie poate repara foarte multe lucruri la un bărbat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest