Yana, mesaj direct către Andrei: „Eu văd viața mai colorată!”

 

Concurenta din Republica Moldova vrea aventură în viața sa și nu monotonie. I-a spus-o clar lui Andrei, care cu fiecare replică pare din ce în ce mai îndrăgostit.

 

Într-o nouă discuție cu Andrei, Yana a susținut că vrea să plece din emisiune pentru că-i e dor de familia ei și nu se bucură deloc de imunitatea dobândită. Moldoveanca dă impresia că se joacă cu Andrei, concurent care pare îndrăgostit nebunește de ea.

 

Yana i-a spus: „Nu ar fi ok pentru mine ca tu să pleci acasă, dar te-aș înțelege. Ne bucurăm de perioada asta, dar tu înțelegi că în fiecare zi mă simt mai rău? Contează ce facem acum, cum ne simțim. Oricum, în finală ajung cine: cupluri care se căsătoresc. Eu și tu împreună… foc! Adică așa scrie în zodia noastră. Ce-am face noi dacă ne-am imagina viața noastră. Eu văd viața mai colorată. Eu înțeleg că asta e normal, să te duci la muncă, să vii, să stați împreună, nu știu, eu cred că m-aș plictisi. Nu cred că astea sunt culorile vieții. Nu o să fiu iubita ta când o să-ți fie dor de mine. Nici faptul ăsta nu vrei să-l recunoști: că ești îndrăgostit. Nu pot să fiu aici mireasă.  Apropo, pentru tine e important să preiau numele tău? Mie îmi place numele meu. E ciudat, pentru că niciodată nu m-am gândit serios la căsătoria cu cineva. Acum mă gândesc că am venit să mă căsătoresc”. A urmat apoi un dialog interesant între cei doi, în care s-a atins și subiectul căsătoriei.  

 

Andrei: Era vorba de momentul actual. O să fii cea mai frumoasă mireasă. Teoretic, da, după ce te căsătorești iei numele meu. Dacă Yana nu dorește să facă asta… dar poți să le ai pe amândouă. Ai în plan să te căsătorești?

Yana: ai întrebări prea complicate, Andrei. Ăsta a fost un: să nu vorbești mult.

A: deci tu chiar vrei să te căsătorești dacă găsești omul potrivit, asta ai declarat.

Yana: Păi, da.

A: Hello, păi eu sunt omul potrivit!

Y; Tu ai decis?

A: Păi tu ai zis!

Y: Clar că eu am zis chestia asta!

 

La Capricii, Yana și-a explicat poziția: „eu nu sunt încă pregătită de aceste discuții. Am niște gânduri pe care trebuie să le rezolv, apoi vorbesc cu Andrei. M-am referit la sănătatea mea, cum mă simt. Sunt mai multe motive… Dacă totuși am început noi să construit ceva. Eu până acum am avut drumul meu, de când am inceput relația cu Andrei, eu încerc să-l introduc în drumul ăsta al meu. Să vedem ce planuri putem să facem. Nu vreau să verbalizez…  Nu putem să vorbim despre viitor, asta este la momentul acesta. Eu nu sunt pregătită”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest