Yana, mesaj direct pentru Andrei: „Aș vrea să câștigăm noaptea la hotel!”

 

Yana și Andrei se înțeleg din ce în ce mai bine. Concurenta din Republica Moldova vrea mai multe lămuriri din partea iubitului ei.

 

Andrei și Yana petrec mai tot timpul împreună. Deși la început Yana se simțea rușinată de materialele în care se sărutau, acum fata a dat frâu liber sentimentelor. „Aș vrea să câștigăm noaptea la hotel, doar ca să vorbesc cu tine fără microfoane. Atunci cred că aș putea să-ți explic cum mă gândesc eu, câteodată spun aberații. Și nu aș vrea ca lumea să audă ce e în capul ăsta al meu”, i-a spus moldoveanca iubitului ei.

 

Andrei, în schimb, a avut o nelămurire. După o serie de declarații de iubire, concurentul i-a transmis Yanei ce-l frământă: „La ce faci tu cu mine nu prea mă recunosc. Chiar îmi place de tine. De mult timp n-am mai simțit asta. Ofer mult într-o relație și îmi asum și riscul de a suferi. Dar ce puteam să fac, când îmi placi. Vina mea care e? Ce-mi transmiți acum tu: „Fraiere, nu te arunca tu acum cu mine, că s-ar putea să suferi”. Eu mă simt bine, abia aștept să te văd. Abia aștept să se deschidă lucrurile. Simt o poftă carnală, dar îmi doresc ceva care să nu fie doar poftă carnală. Crezi că aș putea să fiu un capriciu de-al tău? Ce directă ești! Poți să stai cu un sărac? Aici poți, dar afară vrei?”

 

La Capriciile Iubirii, concurenta din Republica Moldova nu s-a arătat interesată neapărat de situația financiară a pontențialului partener. Ea a spus: „Am avut și relații în care băiatul nu-și putea să permită din ce putea să-și permită alt băiat, și ce? Așa a fost. Nu mă uit în cont, plecăm la drum să construim împreună”.

 

Andrei a reitetat interesul pentru partenera lui: „Sunt genul de bărbat care mă concentrez pe o femeie. Când sunt într-o relație încerc să dau totul. Ea e tiparul meu de femeie”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest