Yana, pericolul văzut de Vali în relația lui cu Alina: „Să mă asculți pe mine!”

 

Lui Valentin nu-i place deloc apropierea dintre logodnica sa și Yana, considerând că ar aduce prejudicii în cuplu. Buni i-a făcut o caracterizare amuzantă concurentului.

 

Alina este foarte aproapiată de Yana în casa Mireasa. Cele două dezbat fiecare subiect, iar Alina a tras și concluzia: Asta înseamnă o prietenie puternică. Toată lumea ne este împotrivă, iar noi suntem împreună”. „Ce frumos ai spus-o!”, a exclamat și Yana mândră de prietenia care s-a înfiripat între ele, în ciuda adversităților.  

 

Dacă fetele se simt excelent una în preajma celeilalte, relația lor pare să-l deranjeze pe Valentin, care se simte pe locul 2 și i-a spus-o franc în față Alinei: Numai după ce a venit Andrei să o ia pe Yana, doar atunci ți-ai adus aminte de mine. Își amintește de mine doar când nu este Yana... Eu aș vrea să nu mai vorbească despre situația noastră. Asta trebuie să faci și cu el, să discuți cu Yana despre altceva. Nu mai pune întrebări proaste, ai momente când nu ești matură. Să mă asculți pe mine. Dacă ascultai de mine eram mai câștigați”.

 

Buni, care a asistat la discuția celor doi, are o replică interesantă la adresa Alinei: „Ție nu îți mai trebuie nimic, că ai și bărbat și soacră, două-ntruna”.

 

La Capricii, Vali a rămas ferm, considerând că Alina nu ar trebui să împărtășească prea multe lucruri cu Yana: „Mi-aș dori ca aici să nu aibă discuții cu Yana despre relația noastră. Descărcându-se față de Yana poate ar spune ceva ce nu mi-ar place mie să aud.  Și eu evit anumite discuții ca să nu facem balamuc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest