Yana și Andrei au vorbit despre căsătorie: „Avem planuri, normal că avem!”

 

Relația dintre cei doi îndrăgostiți avansează cu repeziciune. Cei doi și-au declarat dragostea și par interesați să ducă relația la un nivel superior.

 

Despărțirea de acum câteva zile, când Andrei a vrut să pună punct din cauza faptului că Yana nu a arătat că are încredere în el, pare cumva să-i fi apropiat și mai tare pe cei doi. Împăcarea a fost cu siguranță dulce, iar treptat, cei doi tineri reglează aspectele importante ale relației lor. Yana și Andrei au avut o nouă discuție lămuritoare.

 

„Tu nu ești genul de om care recunoaște când greșește.. Nu te-am făcut fals și mincinos, doar nu recunoști când faci o greșeală. Aș vrea să am doar un bărbat în viață asta, atât! Unul până la moarte. Nu, un bărbat care să îmi fie și soț, și amant și prieten. Eu aș vrea să am în viața asta doar un bărbat”, i-a transmis concurenta din Moldova partenerului ei.

 

Andrei s-a arătat contrariat de răspunsul fetei: „Ai lăsat loc de interpretare la modul în care te-ai exprimat, adică să ai un bărbat soț, un altul amant și așa mai departe. Dar ști când înțeleg eu cuvântul bărbat? Când ești căsătorită. Acum ai iubit, ai mai avut”.  

 

La Capricii, Yana a dat de înțeles că este dispusă să meargă pe același drum cu Andrei: „Noi ne-am spus unul altuia că ne iubit, iar acum suntem în stadiul acesta: el mă iubește pe mine, eu îl iubesc pe dânsul. Când ieșim afară încercăm să construim viața noastră afară, avem planuri, normal că avem. Planurile includ și o posibilă căsătorie, nu am avut discuții serioase, dar am vorbit despre acest subiect. Dar acum suntem la această etapă, din partea mea cel puțin, în care e prea rapid să ne gândim acolo. Sunt lucruri care trebuie reglate între noi”.

 

Andrei, firesc, își dorește ca relația cu frumoasa șatenă să avanseze: „Am citit de curând, că tot mi s-a zis că vorbesc din cărți, cum îți dai seama că vrei să te măriți. Simți că îți pică cerul în cap! Dacă simți asta, te măriți. Dacă nu, nu. Nu râdeți, e u verset. Preotul Ilie spune asta. Eu îmi doresc o familie alături de Yana, bineînțeles. Dar nu trebuie să grăbim nimic. Lucrurile s-au întâmplat destul de rapid, bine, aici totul este mai intens”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest