Yana și Andrei, despărțiți, dar împreună! „Nu merită circul ăsta”

 

Familia lui Andrei este împotriva relației acestuia cu Yana, drept urmare concurenta din Republica Moldova vrea să pună punct relației. Andrei îi cere explicații.

 

Yana a fost acuzată de sora lui Andrei că ar fi escortă. Doamna Mioara s-a opus vehement relației, speriată de viața pe care o avea Yana până să intre în casa Mireasa, relevată de imaginile de pe Instagram. Presiunea exercitată de cele două femei o determină încet, dar sigur pe tânără să dorească încheierea relației cu Andrei.

 

Yana i-a transmis concurentului: „Eu știu pentru mine că nu e adevărat și chestia că și mama, și sora încearcă să-ți deschidă ochii, cu cine te-ai legat, nu merită ca circul ăsta să fie în emisiune. Nu mă interesează! Eu nu vreau ca tu să treci prin asta, mă înțelegi. În momentul ăsta nu vreau să continui, nu sunt în stare să port chestiile astea”.

 

Andrei nu concepe să o piardă pe Yana: „Eu nu vreau să renunț, cred că se vede asta. Iar eu aș fi cel mai în măsură să fac asta și totuși nu o fac. De ce o faci tu? Eu îmi pun două ipoteze: ori tot ce ai arătat tu, sentimente, emoții nu sunt reale. Și dacă nu ești de acord, poți să renunți așa ușor?”

 

Concurenta i-a explicat că nu dorește să producă o ruptură în familia lui: „Nu sunt de acord cu ipoteza ta. Vreau să rămâi lângă familia ta, să fie bine între tine și familia ta. Îmi pare rău, mi-ești foarte drag. Am obosit de la gândurile pe care le am… normal că te includ și pe tine. Despărțirea e despărțire pentru că eu nu mai pot”.

 

După ce „s-au despărțit” verbal, cei doi îndrăgostiți s-au sărutat cu mai mult patos ca oricând, semn că relația continuă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest