Yana și Andrei, discuții serioase: „Ieși cu ea, dar și cu mine. Nu poți să ieși cu ea în doi”

 

Condițiile puse de Yana pentru o căsătorie, fără biserică și copii botezați, intră în contradicție cu sistemul de valori al doamnei Mioara, dar sunt acceptate rapid de Andrei.  

 

Relația dintre Yana și Andrei pare să înainteze nu doar prin tandrețe, ci și printr-o discuție serioasă. Andrei a vorbit despre fosta lui relație și a mărturisit că nu ar vrea să fie cu cineva care are un copil dintr-o altă căsnicie.

 

„Am un an de zile de când sunt despărțit de ea. Îmi luasem două joburi, lucram și în vânzări, și în asigurări. Eu altceva nu știam decât muncă, sală, acasă, cumpărături, curățenie. Îmi era bine când am rupt orice relație. Apoi am venit aici, știa doar sora mea, care e fană 200% Mireasa. Uite, spre exemplu, dacă ar veni o colegă de-a mea de facultate în oraș, ai fi de acord să ies cu ea?”, i-a povestit Andrei Yanei, dar i-a pus și o întrebare care a scos în evidență gelozia concurentei din Republica Moldova.

 

Aceasta i-a spus: „Da, ieși cu mine și cu ea. Nu poți să ieși cu ea în doi. Dar pentru ce să ieși cu altă fată, ce cu o colegă de liceu sau facultate nu poți să faci sex. Te întâlnești cu dânsa și mai departe ce vorbești. Care e sensul întâlnirii acestuia. Dacă văd un fost cu care m-am despărțit în relații bune mă salut. Dar de ultimul nu, a fost dureros”.

 

Yana a atacat un alt subiect: „Este o problemă pentru tine să aibă fata copii?” Andrei i-a explicat de ce i-ar fi greu să accepte o astfel de situație: „Păi să spunem că ai avea un copil din relație. Facem și noi unul, ar interveni o problemă pentru copil. Pentru că nu i-aș trata la fel. Cel puțin așa gândesc. Pentru tine nu ar fi?” Detașată, Yana i-a spus că a trăit o astfel de relație: „Păi eu am avut o relație de asta. Fostul meu era divorțat, avea copil. Copilul cela nu trăia cu el, cu mama lui. Dar se vedeau”.

 

O mărturisire a Yanei a lăsat-o fără cuvinte pe doamna Mioara: „Nu vreau să merg la Biserică. Și copiii o să-I las nebotezați, să decidă ei când o să crească. Pentru mine e o condiție”. Andrei s-a arătat dispus să o îndeplinească: „Ok, vrei să te căsătorești cu mine?” „Eu nu văd inelul. Trebuie așa ceva să întrebi mai serios, nu așa”, a spus Yana, în timp ce doamna Mioara, femeie cu frica lui Dumnezau, nu și-a putut scoate din cap ideea unei nunți fără acceptul unui preot: „Nu văd că avea o cununie, la biserică nu-i place, ce cununie. Cel mai tare m-a deranjat cu cununia religioasă și cu botezatul copiilor în biserică”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest