Yana și Andrei fac pași mici spre cunoaștere! „Trebuie să o luăm ușor”

 

Yana s-a arătat nemulțumită de interpretările care s-au dat unor imagini cu Andrei. Este fata timidă sau indecisă să înceapă o relație?

 

Între Yana și Andrei se observă de ceva vreme un flirt. Solicitarea Yanei adresată lui Andre de a-i aranja bretonul a stârnit unele discuții și interpretări: „Ce face bretonul meu? Poți să-l pui la loc? Mi se pare că stă straniu!". Andrei a reacționat: „Nu mă mai atinge acum, ca să nu fie interpretări. Eu am încercat să petrec timp cu tine, să stau cu tine, să ne bucurăm. De ce mă faci pe mine vinovat?”

 

Yana este nemulțumită de comentariile pe marginea imaginilor cu ea și Andrei: „Nu-mi place cum se vede. Pare că eu sunt după ține". Băiatul este direct, spunând că a intrat în casă cu intenții foarte serioase: Eu am spus aici că vreau să mă însor. De ce? Pentru că vreau să fiu un tată singur. Eu nu mă joc cu tine. Nu am spus vreodată că tu nu-mi placi”. Yana a adăugat: „Ei spun clar că eu te vreau, și tu nu mă vrei!”

 

Drept urmare, Adrian s-a hotărât să-i pregătească moldovencei o surpriză romantică, care i-a adus zâmbetul pe buze Yanei: „Vai, Andrei! Eu vreau să mai savurez imaginea asta, cu inimioară, cu căpșuni”. Flirtul dintre cei doi este evident pentru toată lumea, dar concurentul spune că vrea să avanseze într-o relație cu pași mici: „Nu știu dacă trebuie să declarăm că suntem într-o cunoaștere. Trebuie să o luăm așa ușor, cum sunt eu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest