Yana și Andrei s-au despărțit: „Nu mă joc, decizia e luată!”

 

Cei doi concurenți nu s-au intersectat ziua trecută prin casa Mireasa. Doamna Mioara a remarcat acest aspect și a încercat să-și consoleze copilul.

 

Doamna Mioara a stat de vorbă cu Andrei după ce a văzut că Yana este supărată. ”Îmi pare rău să-ți spun, însă ea este foarte geloasă, la extrem. Este mai rău ca un copil, îmi pare rău.Voi acum sunteți certați, pe lucruri simple. Nu mi-a plăcut, la 23 de ani patru relații. E prea pretențioasă, Andrei. Prea mofturoasă. Ești prea supus! Lucrurile astea le-am văzut la început, Andrei. Degeaba te-ai supărat, acum vezi și tu cum au mers lucrurile. Yana nu știe ce vrea”, i-a transmis doamna Mioara.

 

Andrei a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Yana în fața mamei sale: „Acum suntem despărțiți. Mi-a zis că nu sunt gelozii, că nu am cunoscut adevărata gelozie. Nu că îmi imaginez cum va fi, dar mă gândesc cum va fi. Mama, eu nu am fost în trecutul ei. E vorba de răbdare, să înțeleg omul. Nu e vorba de alegere, că s-a terminat. Asta a dorit, asta s-a întâmplat. Ne-am despărțit, pe motivul geloziei. Eu știu că nu am făcut nimic greșit. Eu sunt genul de om care nu mă mai întorc…”

 

Yana a căutat aparent să-l împace pe Andrei înainte să se închidă ușile între cele două case. Acesta a părut hotărât: „Eu nu mă joc, decizia e luată. N-are rost să ne comportăm ca și cum am fi împreună. Nu vreau să ajugem să ne împăcăm, să ne despărțim. Ce facem noi acum?”, și-a întrebat Andrei partenera în momentul în care aceasta îl săruta, cu speranța vădită a unei împăcări. Moldoveanca a părut însă că se joacă și i-a transmis: „Chiar nu există înțelegere între noi, îți spun ce simt. Gata, să se închidă ușile și nu mă mai apropii de tine. Hai, pa! Suntem despărțiți, iubi!”

 

În discuțiile de la Capricii, Andrei a mărturisit că, cel puțin pentru moment, sunt separați: „Deocamdată e mai bine așa, să ne acordăm timp”. Doamna Mioara a pus punctul pe i: „Yana comandă, Andrei execută. Dacă Yana i-ar spune lui Andrei să stea cu capul în pământ, așa ar face. Dacă ar fi pentru prima oară, Andrei, da… dar ești la a doua relație. El o place, dar nu văd nimic la ea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest