Yana și Andrei s-au sărutat după 6 ore de flirt! „A fost jenant, un pic dramatic”

 

Andrei a dus multă muncă de lămurire, dar în cele din urmă și-a atins obiectivul: a sărutat-o pe concurenta din Republica Moldova. Cei doi spun că formează un cuplu.

 

La petrecerea de sâmbătă, Andrei și Yana au discutat despre o viitoare relație de dragoste. Spre finalul party-ului, Andrei a sărutat-o pe Yana. Cei doi concurenți susțin că au încheiat perioada de cunoaștere, iar din acest moment formează un cuplu.

Yana s-a dovedit o redută foarte greu de cucerit: „Eu zic că e sfârșitul cunoașterii. Eu nu vreau relație aici, pentru că eu nu cred în sentimentele mele aici. Nu-mi ești prieten. Tu-ți iei decizia. Eu nu mai vreau să cunosc pe nimeni, vreau să plec acasă. Nu putem să ajungem la calea de mijloc pentru că nu vrem. Nu ne-am pupat, dar tu ai fond de ten pe puze, cu cine te-ai pupat în seara asta? Mi-e cald, trebuie să ieșim afară. Totul trebuie să fie pentru prima dată. Sunt violentă, nu înțelegi? Stai departe de mine”.

 

Andrei a luat-o metodic și, în cele din urmă și-a atins scopul, după 6 ore de flirt continuu: „Cred că mai bine ar fi să stăm în brațe, să ne încărcăm cu energie pozitivă. Aș mânca puțină carne de om. Sunt violent dacă te tratez așa. Îți fac masaj, tot nu e bine… trebuie să am mare grijă. Eu zic că am câștigat amândoi. Așa că hai să mă încurajezi până la capăt”. Sărutul mult așteptat i-a descătușat pe cei doi.

 

La Capriciile Iubirii, Yana a regretat că și-a ținut atât de mult timp pe jar partenerul. „Acum mă mai gândesc la cuvintele pe care le-am spus, am nevoie de timp, să mă gândesc mai bine, să nu mai spun cuvinte aiurea”, a spus concurenta din Republica Moldova. Andrei a comentat pragmatic evenimentul: „A fost și un pic jenant, aș putea spune. E și dramatic, e și frumos, 6 ore”. În cele din urmă cei doi s-au declarat un cuplu.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest