Yana, stresată de insistențele lui Andrei: „E intimitatea mea. Cum să nu mă enervez, ai stricat seara”

 

Yana a avut nevoie de medic în seara petrecerii, iar Andrei s-a arătat îngrijorat și totodată nemulțumit că iubita lui nu-i spune motivul. Concurenta din Moldova a fost de asemenea enervată la culme de insistențele partenerului.

 

Yana a avut nevoie de medic. Andrei, îngrijorat, vrea să știe ce s-a întâmplat, dar iubita lui nu vrea să îi spună problema ei. Andrei insist să fie informat: „Nu-mi place să mi se ascundă lucruri. Asta-i tot. Îmi pasă de tine, vreau să știu care e cauza. E normal. Te ascunzi de un om căruia îi pasă de tine. Eu sunt genul de om într-o relație căruia îi place să împarte și bune și rele”.

 

Simțindu-se sufocată, Yana are o relație vehementă: „Eu sunt bine, dacă mă simțeam rău îți spuneam. Iubitul meu nu trebuie să stai cu fața pe dos acum. Ți-am zis: sunt bine! Nu sunt obligată să-ți spun ceea ce nu vreau să spun. Și dacă ești un om înțelegător ar trebui să nu mă bați la cap, că nu-I întrebare de viață și moarte. Stai toată noaptea supărat acum. E treaba mea ce am pățit, nu am spus la nimeni. Nici Alinei nu i-am spus. Dacă aveam o stare mai gravă îți spuneam. Nu vreau să-ți spun cauza, că e treaba mea. Pur și simplu nu vreau să spun ce am. Mă plictisești, mă obosești cu vorbele pe care le spui. Tu intri în spațiul meu unde nu ai loc, e intimitatea mea. Cum să nu mă enervez, ai stricat seara”.

 

De aici, o nouă ceartă se iscă între cei doi îndrăgostiți din casa Mireasa. În loc să se distreze la petrecerea de sâmbătă seara, concurenții stau supărați unul pe celălalt. „E ultimul lucru care trebuie să-l faci: să stai într-un colțișor și să faci pe supăratul. Și să știi că de data asta nu o să vin la tine să te împac, pentru că tu ai greșit. Tu stai și vorbești cu altcineva decât să vorbești cu mine. Tontule!”, îi reproșează Yana, după ce acesta discuta cu Elena.

 

Andrei o ține pe a lui și la Capricii: „Am vrut să-mi spună pentru că îmi pasă de ea. Ea mi-a zis că are nevoie de timp, spațiu, intimitate”. Yana rămâne și ea fermă: „Apreciez grija lui, dar i-am spus de 3 ori că nu spun. Am spus sunt bine, care este problema, nu o văd”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest