Yana, un stil de viață extravagant: 600 de euro doar pe fructe și mic-dejun!

 

Ar putea Andrei să se ridice la nivelul standardului de viață al Yanei? Concurenta i-a spus partenerului cam cât cheluie într-o lună, dar nu i-a detaliat de unde vin banii!

 

Andrei este curios să afle câți bani cheltuie Yana în decurs de o săptămână. Tânăra susține că avea bani strânși, dar și fostul iubitul, cu care a locuit împreună la Paris, o ajuta. Concurenta recunoaște că este cheltuitoare și că nu poate strânge nimic, toți banii în consumă foarte repede

 

Yana i-a mărturisit lui Andrei: „Până acum am cheltuit foarte mulți bani. Eu nu pot să păstrez bani, soru-mea e strângătoare. Nu știu pe ce cheltui, habar nu am. Într-o săptămână 150 de euro pe fructe și mic dejun. Am avut bani și de la iubi. Am mai și strâns. Și de când sunt singură, de două luni, tot așa chelui. Chirie, salon de frumusețe, ieșiri, cluburi. Eu am lucrat ceva timp, în Franța. În Moldova viața e foarte ieftină. Ieșim afară și ne lămurim, cheltuim cât avem. Eu nu judec pe nimeni, pe fetele care fac videochat”.

 

Așa că băiatul a glumit pe seama unei relații în trei: „Noi doi suntem împreună, găsim un milionar, tu-l cucerești. Ai fi nebun să ai bani și să nu-i oferi o femei ca tine bani. Mă uit la tine, ești minunată”.

 

La Capricii, Yana a oferit detalii cu privire la sursa banilor: „Am lucrat la Paris, am făcut unghii, sprâncene. Eu i-am spus și lui Andrei că nu era totul doar din câștigul meu, ci și din partea bărbatului cu care am fost”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest