Yana vrea acasă! Mama lui Andrei se teme ca băiatul ei să nu sufere: ”E posibil să-i frângă inima”

 

Încălcare de regulament în casa Mireasa, astfel încât Yana și Anda vor fi singurele fete care vor beneficia de imunitate.

 

Andrei nu ratează nici un moment în care să-i facă declarații de iubire partenerei lui. Între cei doi are loc un dialog spumos:

 

Andrei: Nu mai pot de tine!

Yana: Eu sunt cea mai pupăcioasă! Trebuie să ne mai abținem, nu arată frumos.

A: Dacă se uită cineva la mine, tu ești geloasă?

Y: Important este cum te comporți

A: Eu mă gândesc la viitor, mi-a plăcea că tu să faci parte din viitorul meu!

Y: Între noi este foarte serioasă treaba.

A: Mă gândesc foarte mult la viitor. Tu ai vreo temere în privința relației?

Y: Nu cred, nu m-am gândit la asta. Doar din partea mea, ce-o fost. Și acum parcă mi-a trecut.

 

În ciuda cuvintelor frumoase dintre ei, Yana nu ratează nicio ocazie să transmită că ar pleca din casa Mireasa în secunda doi, apreciind că sunt probleme la ea acasă, în Republica Moldova: „Asta sunt eu. Nu pot să-i schimb părerea. Asta este relația între noi, cum este. Nu putem să vorbim acum despre viitor pentru că nu știm, dar rămâne să vedem. Eu nu consider că proiecțiile lui trebuie făcute în acest moment, suntem într-un anumit nivel al comunicării. Trebuie să vedem ce va fi. Vreau acasă și am spus și motivul de ce, pentru că acasă e familia. La mine e o altă situație…Chiar nu pot să mă bucur aici, doar cât este posibil. Eu aș pleca dacă s-ar deschide ușile. Eu nu am renunțat și renunț acum”.

 

Atitudinea fetei a făcut-o pe potențiala mamă soacră Mioara să-și pună o serie de întrebări: „Este alegerea ei, pe ea nu o văd la fel de hotărâtă cum este Andrei. E posibil să-i frângă inima. Nu văd să te placă așa cum o iubești tu. Dacă ea alege să plece înseamnă că nu ține la tine”.

 

În weekend doamna Dana și bunica Elena au făcut strategi cu privire la voturi, fapt care nu este admis de reglamentul din casa Mireasa. "Semnezi pentru plecarea noastră acasă... Eu vreau să ies împreună cu Leo, nu vreau să-l las singur în casă... Pun mamele să voteze... Eu aia vreau, să ieșim deodată... Cine a zis că facem nuntă aici?", a transmis doamna Dana. În consecință, Simona Gherghe a anunțat o schimbare majoră în regulament: Anda și Yana vor beneficia de imunutate în următoarea săptămână.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest