A murit şi a înviat a treia zi! Este sfântă sau are un har de la Dumnezeu? "Mi-am descoperit puterile la vârsta de 10 ani!"

 
+4 click pentru
galerie

Rahela este o tânără care susţine că are puteri paranormale şi că poate citi oameni, într-un mod în care ei nici nu s-ar gândi. Tânăra a trecut printr-un moment cumplit când avea doar 6 ani, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat complet.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Rahela a povestit prin ce a trecut în copilărie şi a explicat cum a descoperit că are asemenea capacităţi ieşite din comun.

"La vârsta de 6 ani, exact de ziua mea am avut o cădere. Eram şi bolnavă, înainte de inimă, în aceea zi ştiu că am alergat foarte mult şi ştiu că am căzut jos. Nu ştiu ce s-a întâmplat în jurul meu, am căzut ca într-un vis. Ştiu că am rătăcit, era mult verde, verdeaţă, ape şi vroiam să ajung acasă. Şi dintr-o dată mi-a apărut în faţă un bătrân, care mă trăgea de mâini şi îmi spunea: "Te vei întoarce şi tu înapoi pe pământ şi vei salva şi tu pe cineva pentru ceea ce ai fost salvată, cu darul prezicerii, dar şi darul tămăduirii". Mama a fost cea care m-a descoperit. Puterile mi le-am descoperit la vârsta de 10 ani. (...) Primul lucru pe care îl văd la un om este aura. Dacă observ ceva modificat, dau în cărţile de tarot," a spus Rahela, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Pentru a afla mai multe detalii despre cazurile în care Rahela a făcut minuni, urmăriţi materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest