Marian Mexicanu' şi soţia lui, duşi de urgenţă la Poliţie, peste hotare! Motivul halucinant: jaful!

 
+3 click pentru
galerie

Marian Mexicanu' şi soţia lui au trecut prin clipe de teroare, iar experienţa pe care au trăit-o în Serbia le-a lăsat un gust amar! Motivul halucinant pentru care au fost duşi de urgenţă la poliţie, a fost jaful, iar în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", cei doi au făcut dezvăluiri şocante.

Marian Mexicanu şi soţia sa au trecut prin momente demne de film. În timp ce se aflau la un restaurant din Serbia, au fost tâlhăriţi. Anei i s-au furat hainele, iar lui Marian Mexicanu' i-au dispărut mai multe lucruri pe care le utiliza la cântări.

După ce şi-au dat seama ce s-a întâmplat, cei doi au contactat organele legii, în speranţa că poate mai pot recupera ceva, însă poliţiştii nu s-au arătat deloc interesaţi de cazul lor.

"Am fost în Serbia, la un eveniment foarte frumos. Am ieşit pe la Porţile de Fier şi nu am găsit un restaurant mai ok. Am zis că unde oprim şi unde vedem un restaurant, aia e! Nu erau camere, numerele noastre româneşti... Microbuzul nostru l-am parcat afară şi erau acolo foarte multe maşini cu numere româneşti. Oamenii ne-au recunoscut însă, când am plecat de acolo, şoferul mi-a spus să vin la maşină că ne-au furat sârbii. Eu port tot timpul o geantă unde ţin nişte fire pentru un wireless de la acordeonul meu, am cardul, midiile şi nişte fire. Ăla l-a luat! Şi mai aveam nişte medicamente. Norocul nostru este că eu, de câte ori plec în străinătate, ţin toate actele la mine. Toate au fost la mine, în borseta pe care o ţin aşa, ca Guţă! Anei i-a luat toate hainele. Tocmai îi cumpărasem un bagaj şi avea şi ea acolo... Era şi cu surioara ei că venise la noi în vacanţă. Totul s-a întâmplat repede. Am fost la poliţie pentru că era aproape de noi şi mi-au zis şi mulţi dintre români să mergem la poliţie pentru că e normal. Orice se întâmplă, dacă ţi se fură, e normal să anunţi poliţia.", a declarat Marian Mexicanu la "Agenţia VIP".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest