Adio, dar rămân cu tine! Laurette şi fostul iubit, prieteni cu beneficii

 

După ce a trecut prin momente foarte grele, după despărţirea de tatăl copilului ei, Laurette pare că se simte mult mai bine. A început să se înţeleagă din ce în ce mai bine cu Mihai Ştefan.

Invitată la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Laurette a mărturisit că se întâlneşte zilnic cu tatăl copilului ei, ba mai mult decât atât, a spus că a dormit împreună cu el.

"Categoric este mult mai bine de când a venit Mihai în viaţa noastră, aşa trebuia să fie de la început, dar au fost orgoliile la mijloc. Ne maturizăm şi eu şi el. Am aflat anumite detalii despre el. Mai avea puţin şi se căsătorea şi făcea şi copil. Dar acum s-a despărţit de ea. În momentul în care eşti cu persoana respectivă te cerţi îţi vine să îi dau cu ceva în cap, iar când eşti despărţit parcă te apucă dorul. Cea mai lungă perioadă în care am fost despărţiţi a fost de 8 luni de zile,"
a declarat Laurette, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Adriana Bahmuţeanu a întrebat-o pe brunetă dacă mai doarme cu Mihai, iar ea a început să râdă şi a fost reticentă.

"Acum e frumos, mai dormim. Hai, Adriana, nu mă face să zic tot. De câte ori vin la tine parcă vin la psiholog. Nu ştiu, ce crezi. E bine. Putem să schimbăm subiectul. El se enervează foarte repede, când îmi exprim şi eu punctul de vedere, aruncă cu ceva şi pleacă. Astăzi suntem împreună, mâine nu mai suntem. Uneori dormim împreună, alteori nu. Dormim împreună, dacă putem să rezistăm bine dacă nu, nu. O să plecăm şi într-o vacanţă împreună,"
a mai spus bruneta.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest