Adriana Bahmuţeanu, în lacrimi! Vestea tulburătoare care a făcut-o să izbucneacă în plâns

 
+2 click pentru
galerie

Veste teribilă pentru Adriana Bahmuţeanu! Prezentatoarea emisiunii "Necenzurat" a aflat, astăzi, la scurt timp după ce a intrat în direct, că unul dintre cei mai buni prieteni ai săi este la un pas de moarte!

Momente grele pentru Bahmu. De ce s-a temut, nu a scăpat, iar vestea a primit-o în timp ce se afla în direct, la TV! Marian Dârţă, hair stilistul cu care este prietenă de ani de zile, a aflat că zilele îi sunt numătate. În urma unor investigaţii la care a fost supus, medicii l-au anunţat că, in păcate, cancerul a recidivat.

"Noi, echipa de la 'Necenzurat', suntem alături de tine! Te iubim foarte mult! Ştim ce suflet bun ai! Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine! ", i-a spus Adriana Bahmuteanu, cu lacrimi în ochi, încercând să-i ridice moralul!

În urmă cu câteva luni, Marian Dârţă a fost operat de două ori într-o săptămână, pentru ca medicii să-i extirpe tumora de la cap. Medicii i-au recoltat câteva grele de piele de la picioare pentru a acoperi golul lăsat în urma primei intevenţii chirurgicale.

Declaraţiile tulburătoare ale lui Marian Dârţă le vedeţi AICI!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest