Adriana Bahmuţeanu dă tot din casă! Prietenele ei nu mai erau primite în vizită

 
+2 click pentru
galerie

Războiul s-a declaşant din nou în familia Bahmuţeanu - Prigoană, iar de această dată pare a fi mai aprig ca niciodată. După multe despărţiri şi împăcări, prezentatoarea emisiunii "Necezurat" spune că acesta este finalul şi a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre cum era viaţa în casa ei, alături de Silviu Prigoană.

"Practic el poate încerca orice. Poate Doamne fereşte, poate să vină să îmi spargă casă, şi să îi ia. Vreau să le transmit turor femeilor care sunt în situaţia mea, şi crede-mă că nu sunt puţine. Să nu stea să fie bătute cu ciocanul de şniţele acasă până le ies ochii din cap, ca să meargă la poliţie şi INML, pentru a cere un ordin de restricţie şi de protecţie. Am intrat în contact cu cei de la fundaţia "Estuar", codusă de Andreea Marin şi le mulţumesc mult pentru sprijin. Ei m-au ajutat cu aceste sfaturi, să încerc să obţin un ordin de restricţie. După care am început să mă informez şi să strng dovezi. La noi în casă sunt camere peste tot, şi poate nici eu nu am fost părintele perfect, poate am mai ţipat într-o seară, poate în altă seara am mai făcut nu ştiu ce lucru, cred că astea sunt normale, în orice familie şi nu cred că am exagerat, aşa cum procedează soţul meu. Cu toate astea, l-am iubit mai mult decât orice pe lumea asta. Eu îmi doresc să rămân cu el în relaţii de prietenie pentru copiii noştri. Vreau să mai ieşim cu copiii la un film, să facem lucruri normale," a declarat Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea "Necezurat", de la Antena Stars.

Mara Bănică dezvăluit în cadrul emisiunii faptul că deşi erau prieteni, nu a mai călcat în casa lor, încă din luma mai a anului trecut.

Urmăriţi întreaga declaraţie a Adrianei în materialul de mai sus!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest