Adriana Bahmuţeanu, discurs emoţionant: "Am albit din cauza nervilor!" Ce mesaj le-a transmis telespectatorilor?

 
+2 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu a început ediţia de astăzi, a emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, într-un mod neobişnuit. Prezentatoarea a avut un discurs emoţionant pe tema poveştii sale de viaţă şi a ţinut să facă anumite precizări pentru gurile rele.

Adriana Bahmuţeanu a spus clar că nu a primit niciun ban pentru  a meditiza conflictul dintre ea şi fostul său soţ, Silviu Prigoană.

"Probabil că în acest weekend mi-aţi văzut copilul filmat în portbagaj, nu sunt o mamă denaturată, nu sunt o mamă nebună. A fost vorba despre o deplasare în afara Bucureştiului, la o prezentare de modă. Ne-am plimbat prin staţiune, la un moment dat copilul meu a adormit pe bancheta din spate. Eu mi-am lăsat copiii să se joace în maşină.

Colegii de la alt trust ar trebui să înţeleagă că nu este uşor pentru o mamă singură să le facă pe toate. Ar trebui să dea un simplu search pe google să afle că fostul meu soţ poate să îşi vadă copilul trei zile pe săptămână.

Am primit şi un mesaj de la o domnişoară care se dă consilier fashion, dar arăta de parcă era venită de la balamuc, care m-a criticat. (...) Doamne în ce ţară trăim, dacă aş mai avea 20 de ani pleca în Congo.

Vreau să mai fac o precizare, toată lumea crede că eu câştig foarte mulţi bani de pe urma acestui scandal. Antenagroup nu mă plăteşte pentru ca să îmi expun viaţa personală la TV. Ba mai mult, am albit din cauza nervilor, pe afară e vopsit gardul, iar înăuntru e leopardul. Am nervi întinşi la maximum, mi-aş fi dorit să am şi o familie fericită, este o nenorocire pentru mine. Nu am primit niciun leu pentru povestea asta," a spus Adriana Bahmuţeanu, astăzi, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Urmăriţi întregul discurs al vedetei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest