Adriana Bahmuţeanu: “Nu pot să fiu ca o plantă agăţătoare. Mă mănâncă limba!”

 
+2 click pentru
galerie

Cu cinci divorţuri la activ, doi copii frumoşi şi apariţii la TV fără număr, Adriana Bahmuţeanu este una dintre cele mai mediatizate femei din România. Dar şi una dintre cele mai sincere… Gazda emisiunii ”Necenzurat” de la Antena Stars a dezvăluit, printre altele, care este starea ei civilă în acest moment şi care este cel mai mare defect al lui Silviu Prigoană.

În cel mai recent interviu acordat revistei ProTV Magazin, Adriana dă din casă și spune adevărul despre viața sa, dar și despre emisiunea pe care o realizează cu succes la Antena Stars.

- Emisiunea ta de la Antena Stars se numeşte "Necenzurat". Totuşi care sunt limitele formatului pe care îl prezinţi?

Limitele sunt cele ale decenţei.  Ora la care este difuzată emisiunea “Necenzurat” este una  la care se uită şi copiii şi trebuie să fim atenţi.  În rest, nebunii fără limite: Andreea Tonciu a încercat să parcheze o maşină, Liviu Guţă a făcut pârtie în pantaloni scurţi, deşi afară era un ger de crăpau pietrele şi am făcut concurs de tăiat ceapă.

- Ce nu te vezi realizând niciodată în TV?

Nu cred că pot să fac emisiuni economice şi de sport. În rest, le-am făcut pe toate. Ah, şi n-aş putea să fiu asistentă TV, deşi eu am inventat conceptul. Nu pot să fiu ca o plantă agăţătoare. Mă mănâncă limba!

Puteți citi întregul interviu, cu replicile spumoase și sincere ale Adrianei aici!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest