Adriana Bahmuţeanu nu se mai fereşte! A povestit de-a fi a păr tot ce s-a întâmplat, de fapt, între ea şi soţul ei

 
+2 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu trece printr-o perioadă neliniştită pe plan personal. Astăzi, vedeta a depus la Judecătorie actele de divorţ şi susţine că-şi doreşte ca mariajul cu soţul ei să se termine pe cale amiabilă.

După o zi plină, Adriana Bahmuţeanu a intrat în direct prin telefon, chiar la emisiunea ei "Necezurat", dar de această dată, nu în ipostaza de prezentatoare. Ea a povestit pe larg toate cele întâmplate în ultima perioadă, în schimb soţul ei nu a răspuns la telefon, nu a dorit să vorbească public despre acest scandal şi a spus doar că totul se va termina în instanţă.

"Sunt bine. Sunt cu copiii, într-un loc sigur. M-am liniştit. Astăzi am depus diligenţele şi sper să fie bine şi sper ca soţul meu să accepte să ducem copiii la consiliere şi ar trebui să fim şi noi consiliaţi. Sunt situaţii în viaţă în care nu ştii cum să reacţionezi în faţa unui copil. Sunt lucruri care se rezolvă cu ajutorul specialiştilor. Momentul plecării nu a fost premeditat pentru că altfel aş fi luat nişte haine cu noi. Am plecat la patinoar cu copiii şi cu şoferul soţului meu. În momentul în care am intrat în mall copilul a vrut un covrig cu ciocolată şi şoferul a mers să ascută patinele. Atunci mi-am spus: "Acum ori niciodată". Ne-am urcat într-un taxi şi am spus că merg unde văd cu ochii", a declarat astăzi, Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

"Domnul Silviu Prigoană a comunicat cu noi prin intermediul producătoarei noastre şi ne-a spus că el nu va duce aceste discuţii la televizor, ci le va termina în instanţă", a declarat Mara Bănică, în cadrul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest