Adriana Bahmuţeanu, sătulă de scandalul cu Silviu Prigoană! Ce mesaj i-a transmis fostului soţ, în direct

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă au divorţat şi nu mai locuiesc împreună de multă vreme, scandalul dintre ei nu mai încetează de luni bune. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană se ciondănesc aproape zilnic la televizor pe tema copiilor şi, de fiecare dată, îşi aruncă vorbe grele unul altuia.

Astăzi, la începerea emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, prezentatoarea a simţit nevoia să facă câteva precizări în legătură cu situaţia în care se află. Ea spus, de asemenea, că s-a săturat de certuri şi vrea ca războiul să se oprească.

"Eu sunt cam obosită, cam adormită, aseară am vorbit despre plăci de memorie, plăci de bază, procesoare, am capul atâta. Dar sunt fericită că am găsit nişte băieţi pricepuţi în IT.

Aş vrea să se oprească odată războiul ăsta, nu mai vreau, toată ziua taca, taca, taca. Nu poate scoate butonul din priză? Astăzi nu mă poate scoatăcineva din priză, sper să nu mă oprească CNA-ul că am înţeles că am primit şi plângeri la CNA," a spus Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest